Gå til kassen
   1-DAY ACUVUE MOIST
   189 kr

   1-DAY ACUVUE MOIST

   1-dagslinser

   189 kr

   1-Day Acuvue Moist fra Johnson & Johnson er endagslinser, som genfugter øjnene hele dagen.

   1-Day Acuvue Moist fra den amerikanske kontaktlinseproducent Johnson & Johnson er endagslinser, der holder øjnene fugtige hele dagen. Med 1-Day Acuvue Moist undgår du at blive generet af tørre øjne, da det er endagslinser, der fugter dine øjne hele dagen lang. 1-Day Acuvue Moist er ganske enkelt et fremragende valg til dig, der vil nyde komfortable linser fra morgen til aften.

   1-Day Acuvue Moist er udstyret med en teknologi, der binder et fugtholdigt stof i linsen, hvilket gør, at de er komfortable og fugtige, selv sidst på dagen, når dine øjne er mest trætte, og behovet er størst. Som følge af 1-Day Acuvue Moist's fugtgivende egenskab er de også et fremragende valg til allergikere. Det tynde materiale forhindrer nemlig, at der danner sig belægninger på linserne. 1-Day Acuvue Moist har også en indbygget UV-beskyttelse, der beskytter dig mod en stor del af solens farlige stråler. For at gøre brugen så let som mulig, er 1-Day Acuvue Moist desuden håndteringsfarvede. Det betyder, at du let kan se, hvad der er op og ned på linserne, når du sætter dem i. Køb dine 1-Day Acuvue Moist her hos LensWay, og få markedets bedste service med i købet.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres efter brug. Følg altid optikerens anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   Johnson & Johnson
   Type
   Endagslinser
   Styrkeomfang
   -12,00 til +6,00
   Basiskurve
   8.5, 9.0
   Diameter
   14.2
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Etafilcon A
   Væskeindhold
   58%
   Ind- og udmærkning
   Ja, 1-2-3
   UV-beskyttelse
   Ja, mindst 99% UVB og 86% UVA
   Toning
   Ja