Gå til kassen
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  172 kr 229 kr
  25%

  1-Day Acuvue Moist Multifocal

  Multifokale linser

  172 kr 229 kr
  25%

  Lige nu har producenten af ​​1-Day Acuvue Moist Multifocal leveringsproblemer, og din ordre kan være et par dage forsinket.

  1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er progressive endagslinser som hjælper dig med presbyopi til at se klart på alle afstande.

  1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL fra Johnson & Johnson er progressive endagslinser, som giver dig med presbyopi (Gammelmandssyn) mulighed for at se godt både tæt på og på afstand. Linserne er et fantastisk alternativ til læsebriller og progressive briller. Her får du den frihed kontaktlinser giver, samtidigt som din synsfejl korrigeres på alle afstande.

  1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er producerede i et hydrogel-materiale, som er udrustet med Johnson & Johnsons patenterede LACREON® teknologi. Dette betyder at disse progressive linser giver dine øjne en komfort af højeste klasse fra morgen til aften. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL indeholder nemlig en fugtighedsbevarende komponent, der gør at dine øjne føles friske hele dagen. Den reduceres også overfladefriktionen, så øjenlåget lettere kan glide over linsen, når du blinker. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL har desuden et indbygget UV-filter, der bidrager med at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler.

  Specifikation

  Producent
  Johnson & Johnson
  Pakning
  30/90
  Styrkeomfang
  -9.00 til +6.00
  Basiskurve
  8.4
  Diameter
  14.3
  Ekstra styrke
  +1.75, +1.25, +2.50
  Materiale
  Etafilcon A
  Væskeindhold
  58%
  UV-beskyttelse
  Ja
  Håndteringsfarvet
  Ja
  For at kunne bestille linser skal du gennemgå en øjenundersøgelse hos en optiker. Optikeren skriver derefter en recept, som du kan anmode om, for at kunne købe linser.

  Sådan kan du anmode om din recept

  Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
  Hej!
  Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
  *Dit navn
  *Din adresse
  Det er ikke sværere end det! Husk at besøge din optiker mindst en gang om året for at se, om dine styrker stadig er rigtige.

  To måder at bestille

  Röd knapp: udfyld oplysningerne fra din linserecept manuelt. Du får det enten fra din optiker, eller oplysningerne findes på linsepakken (hvis du allerede har en).
  Grön knapp: tag et foto eller upload et billede af stregkoden fra en gammel linsepakke. Derefter indlæses din recept automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
  Følg instruktionerne, og tjek derefter ud og betal. Linserne sendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.