Gå til kassen
   1-Day Acuvue Moist Multifocal
   183 kr 229 kr
   20%

   1-Day Acuvue Moist Multifocal

   Multifokale linser

   183 kr 229 kr
   20%

   1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er progressive endagslinser som hjælper dig med presbyopi til at se klart på alle afstande.

   1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL fra Johnson & Johnson er progressive endagslinser, som giver dig med presbyopi (Gammelmandssyn) mulighed for at se godt både tæt på og på afstand. Linserne er et fantastisk alternativ til læsebriller og progressive briller. Her får du den frihed kontaktlinser giver, samtidigt som din synsfejl korrigeres på alle afstande.

   1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er producerede i et hydrogel-materiale, som er udrustet med Johnson & Johnsons patenterede LACREON® teknologi. Dette betyder at disse progressive linser giver dine øjne en komfort af højeste klasse fra morgen til aften. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL indeholder nemlig en fugtighedsbevarende komponent, der gør at dine øjne føles friske hele dagen. Den reduceres også overfladefriktionen, så øjenlåget lettere kan glide over linsen, når du blinker. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL har desuden et indbygget UV-filter, der bidrager med at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler.

   Specifikationer

   Producent
   Johnson & Johnson
   Pakning
   30/90
   Styrkeomfang
   -9.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.4
   Diameter
   14.3
   Ekstra styrke
   +1.75, +1.25, +2.50
   Materiale
   Etafilcon A
   Væskeindhold
   58%
   UV-beskyttelse
   Ja
   Toning
   Ja