Gå til kassen
   1-Day Acuvue Moist Multifocal
   519 kr 649 kr
   20%

   1-Day Acuvue Moist Multifocal

   Multifokale linser

   519 kr 649 kr
   20%

   Lige nu har producenten af ​​1-Day Acuvue Moist Multifocal leveringsproblemer, og din ordre kan være et par dage forsinket.

   1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er progressive endagslinser som hjælper dig med presbyopi til at se klart på alle afstande.

   1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL fra Johnson & Johnson er progressive endagslinser, som giver dig med presbyopi (Gammelmandssyn) mulighed for at se godt både tæt på og på afstand. Linserne er et fantastisk alternativ til læsebriller og progressive briller. Her får du den frihed kontaktlinser giver, samtidigt som din synsfejl korrigeres på alle afstande.

   1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL er producerede i et hydrogel-materiale, som er udrustet med Johnson & Johnsons patenterede LACREON® teknologi. Dette betyder at disse progressive linser giver dine øjne en komfort af højeste klasse fra morgen til aften. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL indeholder nemlig en fugtighedsbevarende komponent, der gør at dine øjne føles friske hele dagen. Den reduceres også overfladefriktionen, så øjenlåget lettere kan glide over linsen, når du blinker. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL har desuden et indbygget UV-filter, der bidrager med at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler.

   Specifikationer

   Producent
   Johnson & Johnson
   Pakning
   30/90
   Styrkeomfang
   -9.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.4
   Diameter
   14.3
   Ekstra styrke
   +1.75, +1.25, +2.50
   Materiale
   Etafilcon A
   Væskeindhold
   58%
   UV-beskyttelse
   Ja
   Toning
   Ja
   For at kunne bestille linser skal du få foretaget en synsprøve til kontaktlinser hos en optiker. Bagefter kan du bede om at få resultatet af testen med eller få den sendt på mail.

   Sådan kan du anmode om din recept

   Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
   Hej!
   Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
   *Din adresse
   Sværere er det ikke! Hos Lensway anbefaler vi, at din synsprøve til kontaktlinser ikke mere end et år gammel.
   Husk, at det også er et krav, at du kan dokumentere, at du har fået tjekket dine øjne, hvis du vil have tilskud til køb af linser fra Sygeforsikringen "danmark".

   Du kan bestille på to måder

   Sort knap: udfyld oplysningerne fra din synsprøve manuelt. Du kan få den enten fra din optiker, eller oplysningerne på linseæsken (hvis du allerede har en).
   Grøn knap: tag et billede af stregkoden på en gammel linseæske og upload det. Derefter indlæses oplysningerne automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
   Følg instruktionerne, og gå videre til kassen og betal. Linserne afsendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.

   Sådan opretter du et linseabonnement

   1. Læg de linser, du vil have tilsendt automatisk, i kurven.
   2. Gå til kassen og vælg “Opret som abonnement”. Vælg, hvor ofte du vil have dine linser tilsendt.
   3. Det var det! Nu kan du læne dig tilbage og lade os klare resten.

   Fordele ved et linseabonnement hos Lensway

   • Fuld fleksibilitet - administrer nemt på Mine sider
   • Altid 10% rabat & fri fragt
   • Ingen bindingsperiode
   Læs mere her