Gå til kassen

  Om LensWay

  At kunne se er en af livets mest dyrebare gaver. At kunne se klart er derimod langt fra en selvfølge. Derfor er vi sat i verden. Hos os kan du nemt og hurtigt købe optikerprodukter af højeste kvalitet til attraktive priser. Takket være en kombination af hurtige leverancer, konkurrencedygtige priser og personlig kundeservice er vi blevet en af optikerbranchens førende aktører.

  Hvad vi står for

  Vi hjælper mennesker med at se bedre på en enkel måde. Se verden. Se øjeblikket. Siden begyndelsen i år 2000 har vi hjulpet over en million kunder til et bedre syn, og vi brænder dagligt for at hjælpe endnu flere!

  LensWay ejes i dag af det globale optikerfirma Essilor, verdens førende producent af brilleglas, og er repræsenteret på fire forskellige europæiske markeder. I 2015 blev Essilor kåret som en af de 50 globale virksomheder, som forandrer verden gennem sit arbejde med “Vision for all”.

  Vores produkter

  Vi har Nordens største linselager, og her finder du originale linser fra populære kontaktlinseproducenter som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos LensWay finder du også markedets mest prisvenlige linser fra everclear. Vi tilbyder altid hurtig levering af vores produkter, og normalt sender vi din ordre samme dag, som vi modtager den.

  I vores brillesortiment finder du et bredt udvalg af stel i højeste kvalitet. LensWay har solgt briller siden 2009. Vores vision har altid været at kunne tilbyde briller til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet eller design. Det kan vi via egenproduktion og ved ikke at have fysiske butikker. Lige så snart vi modtager din bestilling, går vi i gang med at fremstille dine briller.

  Vores kundeservice

  Hvis du har spørgsmål, behøver hjælp eller ønsker stilrådgivning, er du velkommen til at kontakte vores prisbelønnede kundeservice. Vores engagerede og dygtige personale er klar til at hjælpe dig!

  Er du tidligere kunde hos Lenson?

  Hvis du er kunde hos lenson.com, har du måske bemærket, at LensWay nu omfatter Lenson. Så hvis du tidligere har været kunde hos Lenson, kan du bruge dine tidligere loginoplysninger og finde nøjagtigt de samme produkter som før.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LensWay

  Firmainformation

  Kundeservice

  Man - fre:
  09.00-16.30

  Postadresse:

  • LensWay
  • Box 1290
  • 16429 Kista
  • Sweden

  Administration:

  • LensWay BV
  • Org.nr. 27245664