Gå til kassen
   ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM
   319 kr 399 kr
   20%

   ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM

   Toriske linser

   319 kr 399 kr
   20%
   Producenten Johnson & Johnson er stoppet med at producere visse parametre af ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS. Der findes ikke noget direkte erstatningsprodukt, så vi anbefaler, at du får en ny tilpasning af linser hos din optiker.

   ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er en ugelinse, som er specielt designede til at holde dine øjne fugtige og friske hele dagen. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er fremstillet af et silikonebaseret materiale, som slipper ekstra ilt igennem og genfugter øjnene. De er specielt velegnede til linsebrugere, som opholder sig meget i tørre omgivelser eller ofte oplever, at øjnene føles tørre. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS er håndteringsfarvede og beskytter mod solens skadelige UV-stråler.

   ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM with HYDRACLEAR® PLUS kan enten anvendes som en 2-ugers linse, som tages ud og renses hver aften, eller som en 1-uges linse, som anvendes døgnet rundt i en hel uge. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   Johnson & Johnson
   Pakning
   6 linser/eske
   Styrkeomfang
   -9.00 til +6.00
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75 til -2.75
   aksen
   0 til 180
   Anvendelsestid
   1-2 uger eller efter recept
   Materiale
   Senofilcon A
   Væskeindhold
   38%
   Ind- og udmærkning
   Ja
   UV-beskyttelse
   Ja
   Toning
   Ja