Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

Andy RB4202-6069/71

Ray-Ban

Ray-Ban
"“Moderne og friskt twist på Wayfarer.”"
Ray-Ban
 • Andy RB4202-6069/71 thumbnail
 • Andy RB4202-6069/71 thumbnail
 • Andy RB4202-6069/71 thumbnail

Vores pris:1195 kr Vejl. pris:1310 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
141 mm
Linsebredde:
55 mm
Glashøjde:
38 mm
Næsebro:
17 mm
Stanglængde:
145mm
Materiale:
Plast
Farve:
Matte Black
Glassenes farve:
Dark Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4202 Andy er en ny fed model fra mestrene Ray-Ban.

Fra legendariske Ray-Ban kommer denne lækre sag RB4202 Andy, Modellen er en del af Ray-Bans kollektion Highstreet og tilbyder et innovativt og moderne twist på klassiske Wayfarer. Andy er solbriller der giver dig det lille ekstra i dit liv og pifter op din stil. Stellet er produceret af holdbart nylon og linserne beskytter dine øjne. På siden af stængerne sidder naturligvis det klassiske Ray-Ban logo. Tør at være en trendsætter! Opdag Andy allerede i dag!

Den her udgave af RB4202 Andy kommer i en stilren stor udgave med mørkegrønne glas.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.