Gå til kassen
25%
Aosept Plus

Aosept Plus

Kontaktlinsevæske 360 ml - Alcon

99 kr74 kr

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Kontaktlinsevæske
Pakning
360 ml, omfatter linseetui med AODISC katalysator
Konserveringsmiddel
Nej
INDHOLD
Hydrogenperoxid 3%, fosforsyre (stabilisator), natriumklorid, fosfat (buffersystem) og poloxamer (overfladeaktivt stof), HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21-polyoxyetlen-polyoxybutyle)
Holdbarhed i åbnet emballage
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Aosept Plus med hydraglyde moisture matrix er en linsevæske fra Alcon, som desinficere, rengøre, neutralisere, samt bevare kontaktlinsen, i ét simpelt trin.

Aosept Plus indeholder brintoverilte som effektivt trænger ind i linsen og rengøre den i dybden. I det medfølgende etui findes en neutralisator, som efter 6 timer forvandler brintoverilte-opløsningen til en konserveringsfri saltopløsninge.

Det er meget vigtigt at Du aldrig bruger linsen inden brintoverilte-opløsningen er neutraliseret, da Du ellers vil opleve en brændende fornemmelse, samt at Du risikere at skade øjet.Brug aldrig Aosept Plus direkte i øjet eller til at skylde linser med. Brug altid det medfølgende etui og bland aldrig Aosept Plus med en anden væske. Skulle de alligevel ske at Du får en ikke-neutraliseret opløsning i øjet, så tag omgående linsen ud, skyl øjet med saltvand eller rindende vand, og kontakt Din læge. Læs den medfølgende brugsanvisning omhyggeligt, før Du bruger væsken.

Åbne emballager skal anvendes inden for 3 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

Benyt dig kun af det medfølgende linseetui og lad linserne ligge i væsken i mindst 6 timer, for at neutralisere væsken. OBS! Brug ikke uneutraliseret AOSept direkte i øjet. Læs brugsanvisningen nøje.

Produktvurderinger