20%
Aosept Plus

Aosept Plus

Kontaktlinsevæske 360 ml - Alcon

99 kr79 kr

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Kontaktlinsevæske
Pakning
360 ml, omfatter linseetui med AODISC katalysator
Konserveringsmiddel
Nej
INDHOLD
Hydrogenperoxid 3%, fosforsyre (stabilisator), natriumklorid, fosfat (buffersystem) og poloxamer (overfladeaktivt stof), HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21-polyoxyetlen-polyoxybutyle)
Holdbarhed i åbnet emballage
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Aosept Plus med hydraglyde moisture matrix er en linsevæske fra Alcon, som desinficere, rengøre, neutralisere, samt bevare kontaktlinsen, i ét simpelt trin.

Aosept Plus indeholder brintoverilte som effektivt trænger ind i linsen og rengøre den i dybden. I det medfølgende etui findes en neutralisator, som efter 6 timer forvandler brintoverilte-opløsningen til en konserveringsfri saltopløsninge.

Det er meget vigtigt at Du aldrig bruger linsen inden brintoverilte-opløsningen er neutraliseret, da Du ellers vil opleve en brændende fornemmelse, samt at Du risikere at skade øjet.Brug aldrig Aosept Plus direkte i øjet eller til at skylde linser med. Brug altid det medfølgende etui og bland aldrig Aosept Plus med en anden væske. Skulle de alligevel ske at Du får en ikke-neutraliseret opløsning i øjet, så tag omgående linsen ud, skyl øjet med saltvand eller rindende vand, og kontakt Din læge. Læs den medfølgende brugsanvisning omhyggeligt, før Du bruger væsken.

Åbne emballager skal anvendes inden for 3 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

Benyt dig kun af det medfølgende linseetui og lad linserne ligge i væsken i mindst 6 timer, for at neutralisere væsken. OBS! Brug ikke uneutraliseret AOSept direkte i øjet. Læs brugsanvisningen nøje.

Produktvurderinger

(2 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

5.0
2

Kan denne linse væske anvendes til air optix night & day aqua døgn linser?

Test 1 af 6 forskellige væsker. Aosept+, Extend, Biotrue, EasySept Hydro+, Optifree og Lensequick. Startet med nye linser. God renseeffekt, linserne er helt rene om morgenen. Ingen infektioner eller irritationer. Fin glideeffekt linserne sidder virkelig komfortabelt. Der er ingen fortrydelse når først linserne er sat over, man SKAL vente 4 timer. En anden ulempe er at man skal have en rensevæske ved siden af, og den når at udløbe inden man bruger den op. Dog kan man bruge den udtjente væske i etuiet om morgenen. Etuiet er virkelig godt, det er pærelet at tage linserne ud. Kan fortsat bruges til andre væsker når først katalysatoren ar taget ud. Desværre er etuiet ikke tæt der er en udluftning i toppen. Tag derfor ikke linser i væske med i flyveren.

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.