Ray-Ban
  • Aviator RB3025-003/3F 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-003/3F 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-003/3F 58 thumbnail

Aviator RB3025-003/3F 58

Ray-Ban

1595 kr Vejl. pris:1660 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
138 mm
Linsebredde:
58 mm
Glashøjde:
48 mm
Næsebro:
14 mm
Stanglængde:
135 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Silver
Glassenes farve:
Blue
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB3025 Aviator er navnet på Ray-Bans første og mest legendariske solbrillemodel.

RB3025 Aviator fra den klassiske brilleproducent Ray-Ban er legendariske, og populariteten stiger bare år for år. RB3025 Aviator er med sit tidløse design en af de relativt få solbriller, som alle genkender. Det drejer sig nemlig om et par solbriller, som, siden de blev udviklet i 1930'erne, har stået model for alle andre pilotbriller. Takket være den innovative baggrund er Ray-Ban vokset til et af verdens absolut stærkeste varemærker, og RB3025 Aviator er de solbriller, det hele startede med for virksomheden.

Med de tåreformede glas og den spinkle konstruktion er RB3025 Aviator en model, som udstråler elegance og kvalitet helt ud til enden af stængerne. RB3025 Aviator er en af de få solbrillemodeller, der ikke berøres særlig meget af modetendenserne. Det faktum, at disse solbriller har været populære i mere end syv årtier taler sit tydelige sprog.

De store, ovale glas betyder, at RB3025 Aviator klæder de fleste ansigtsformer rigtig godt, dog passer de nok allerbedst til en firkantet ansigtsform. Pilotbriller som RB3025 Aviator repræsenterer for mange af os selve billedet på tidløst design. RB3025 Aviator blev i første omgang udelukkende produceret til det amerikanske flyvevåben, der havde brug for solbriller til at beskytte piloterne mod at blive blændet i luften.

Ray-Ban Aviator har naturligvis også glas, der beskytter dine øjne mod solens farlige UV-stråler. De klassisk tåreformede glas har en flot mørk farvetone. Ray-Bans klassiske logo er placeret stilrent på stængernes yderside. Køb dine RB3025 Aviator hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.