Gå til kassen
   Brug kontaktlinser sikkert under Covid-19

   Brug kontaktlinser sikkert under Covid-19

   Hverdagen ser lidt anderledes ud i dag en hvad den gjorde for kort tid siden. Mange af os har haft behov for at tilpasse vores hverdag til de rådende omstændigheder, og de rutiner vi havde før. Her vil vi give nogle tip til, hvordan du bedst bruger tiden, finder nye rutiner og hvad du kan gøre for at fortsætte med at bruge dine kontaktlinser på en sikker måde.
   Fortsæt med at bruge kontaktlinser på en sikker måde

   Fortsæt med at bruge kontaktlinser på en sikker måde

   Selvfølgelig kan du fortsætte med at bruge dine kontaktlinser som sædvanligt, så længe du følger de korrekte plejeinstruktioner for at forhindre potentiel spredning af coronavirus. Dette inkluderer omhyggelig vask, rengøring og tørring af hænderne, inden kontaktlinser håndteres. Hvis du bruger flerdagslinser, som du rengører i slutningen af ​​dagen, er det vigtigt at rengøre grundigt med linsevæske. Brug ikke vand, når du rengør linser og linseetui, men kun linsevæske for at reducere risikoen for spredning af mikroorganismer i øjet. Hvis du bruger endagslinser, behøver du ikke at tænke på at skulle rengøre linserne hver dag. Så har du nye og friske linser hver morgen, og kaster dem derefter bare efter dagens brug.

   Kontaktlinser i forbindelse med motion

   Kontaktlinser i forbindelse med motion

   Mange af os har fået mere tid derhjemme og har ekstra tid at bruge på familien, hjemmet eller hobbyer. Det er værdifuldt med ekstra tid, så brug den på den bedste måde!

   For at holde dig motiveret anbefaler vi at bruge den ekstra tid, du har på dig selv. Gør den tid til en god investering for dit velbefindende. Tag ud i naturen og løb, hop på cyklen eller gå en lang tur. Oplev geocaching eller yoga. Kontaktlinser er et meget praktisk valg, når du er aktiv. De fungerer med en hjelm og er ikke i vejen, når man bevæger sig.

   Et praktisk alternativ i hjemmet

   Et praktisk alternativ i hjemmet

   Mange vælger også at fokusere deres ekstra tid på at finde en ny hobby, bage eller lave mad. Måske hjemmet trænger til lidt genopfriskning – det kan være en renovering eller måske et værelse, der skal males. Hvis du har en have eller altan, kan det være sjovt at ommøblere eller plante nye planter. Under alle disse aktiviteter vælger mange at bære kontaktlinser på grund af fleksibiliteten, og det kan du selvfølgelig fortsætte med at gøre i disse tider. Man slipper for briller, der glider ned ad næsen, når man planter planter eller skruer møbler sammen, eller maling, der ender på dine briller, når værelset skal have en omgang. Hvis du bruger kontaktlinser, slipper du også for briller der dukker, når du åbner for ovnen til dit nye mesterværk.