Gå til kassen
   Biofinity Multifocal
   424 kr 499 kr
   15%

   Biofinity Multifocal

   Multifokale linser

   424 kr 499 kr
   15%

   Biofinity Multifocal er en multifocal linse, som derfor er ment til dig som behøver 2 forskellige styrker for at kunne se godt på både lang og kort afstand. Med sin unikke teknologi giver denne moderne døgnlinse/månedslinse fra Coopervision dig komfort og synskorrektion af absolut højeste kvalitet.

   Biofinity Multifocal er det perfekte valg for dig som lider af presbyopi (gammelmandssyn) og ikke vil gå på kompromis, eller vælge i mellem syn og komfort.

   Med Biofinity Multifocal kan du se godt på både lang og kort afstand, da tekniken i linsen er optimeret for at give dig exceptionelt syn på alle afstande. Samtidig er linsen udrustet med Coopervisions patenterede Aquaform-teknologi, som sikre at linsen er behagelig at have på.

   Det højteknologiske materiale Aquaform gør det muligt for store mængder ilt at slippe igennem linsen, hvilket resultere i friskere og renere øjne. Det bløde, dynamiske materiale sikre at du som bruger har det bekvemt med linsen hele dagen. Tekniken gør også at linsen er god til at holde sig fugtig, hvilket mindsker risikoen for udtørning. Linsen holder sig fugtig uden at du behøver bruge noget for at holde den det. Med sine fugtgivende egenskaber er Biofinity Multifocal perfekt til at møde alle de problemer man kan møde med aldersrelateret tørhed i øjnene.

   Døgnetrundtlinser kan anvendes døgnet rundt i op til én månad. Hvor længe døgnetrundtlinser kan anvendes, inden de skal kasseres, kan variere. Følg derfor altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Type
   Progressive dygnetruntlinser/månedslinser
   Pakning
   6 stk/boks
   Styrkeomfang
   +6.00 D till -8.00 D
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.0
   Ekstra styrke
   +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 (D/N)
   Anvendelsestid
   1 måned
   Materiale
   Comfilcon A
   Væskeindhold
   48 %
   Ind- og udmærkning
   Nej
   UV-beskyttelse
   Nej