Gå til kassen
   Biofinity XR
   162 kr 249 kr
   35%

   Biofinity XR

   Døgnlinser

   162 kr 249 kr
   35%

   Biofinity er døgnlinser fra Coopervision som giver friske og sunde øjne. Biofinity XR er Biofinity med et større styrkeomfang. Biofinity XR findes i styrker fra -12.50 til -20.00 og +08.50 til +15.00.

   Biofinity fra Coopervision kan både benyttes som døgnlinser og månedslinser. At bære Biofinity føles lige så naturligt, som ikke at have nogen linser overhovedet. Biofinity slipper igennem tilpas meget ilt til dine øjne, at du kan sove med dem i øjnene. Biofinity bevarer så meget fugt i linserne, at de minimere risikoen for at lide af tørre øjne.

   Med sin enestående åndbarhed giver Biofinity dig frihed til at bære linsen på din måde. Du kan følge dig tryg i bevidstheden om, at Biofinity levere den komfort som du forventer af dine linser, uanset hvilken tid på dagen. Døgnlinser som Biofinity gør dit liv enklere, og giver dig mere tid til andre ting

   Biofinity er fremstillet af det unikke materiale Aquaform. Et materiale som gør det muligt at større mængder af ilt kan trænge igennem linsen og nå dine øjne, hvilket resulterer i, at dine øjne bliver friskere og hvidere. Denne avanceret døgnlinse har også et højt vandindhold og er udstyret med en avanceret teknik til at bevare fugtigheden hele døgnet. Biofinity er som resultat bløde og fleksible døgnet rundt. Benyt lejligheden til at handle dine Biofinity her på LensWay, og få markedets førende service med i købet.

   Døgnlinser kan anvendes døgnet rundt i op til én måned. Hvor længe døgnlinser kan anvendes, inden de skal kasseres, kan variere. Følg derfor altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Type
   Døgnlinser/Månedslinser
   Pakning
   30 stk/pk
   Styrkeomfang
   +8.50D till +15.00D och -12.50D till -20.00D i 0.50D steg
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.0
   Anvendelsestid
   1 måned
   Materiale
   Comfilcon A - Aquaform
   Væskeindhold
   48%
   Toning
   Ja, ljusblå Sofblue®