Gå til kassen
   Biomedics 1 day Extra
   399 kr

   Biomedics 1 day Extra

   1-dagslinser

   399 kr

   Biomedics 1 day Extra er højkvalitative endagslinser fra CooperVision, der gør din linsebrug ukompliceret og behagelig.

   Biomedics 1 day Extra fra CooperVision er endagslinser, der er udformet til at give optimal komfort. Det handler om prisbillige linser, der er lige så enkle at håndtere, som de er behagelige at bære. Biomedics 1 day Extra er en opgradering af den populære Biomedics 1-Day. Dem, der vil skifte fra Biomedics 1 Day til Biomedics 1 day Extra, behøver heller ikke at aflægge besøg hos optikeren for at få tilpasset linserne igen. Biomedics 1 day Extra tilbyder samme prikfri synsskarphed som forgængeren, men opdaterer komforten og er udstyret med bedre fugtgivende egenskaber.

   For størstedelen af linsebrugere er komforten det absolut vigtigste – de linser du vælger skal ganske enkelt være bekvemme at bruge. Biomedics 1 day Extra garanterer behagelig linsebrug i op til 16 timer, samtidig med at de giver dig optimal synsskarphed. Biomedics 1 day Extra er dermed et udmærket valg for førstegangsbrugere, men naturligvis også for dem, der foretrækker endagslinser og prioriterer komforten.

   Biomedics 1 Day Extra er fremstillet af et hydrogelmateriale med et højt vandindhold, hvilket gør linsen behagelig at bære og bidrager til at holde dine øjne friske og hvide. De rundede kanter minimerer desuden den mekaniske påvirkning på øjnene og øjenlåg. Biomedics 1 day Extra er designet til at give en naturlig komfortfølelse. For at lette al håndtering er disse linser også håndteringsfarvede. Køb dine Biomedics 1 day Extra her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Type
   Endagslinser
   Pakning
   30/90 stk/boks
   Styrkeomfang
   +6.00 til -10.00 (i trin af 0.50 efter -6.00 og +5.00)
   Basiskurve
   8.6 i minusstyrkor, 8.8 i plusstyrkor
   Diameter
   14.2
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Ocufilcon D
   Væskeindhold
   55 %
   Ind- og udmærkning
   Nej
   UV-beskyttelse
   Nej
   Toning
   Ja