Gå til kassen
   Biomedics 1 day Extra
   239 kr 399 kr
   40%

   Biomedics 1 day Extra

   1-dagslinser

   239 kr 399 kr
   40%
   Trigger popup

   Biomedics 1 day Extra er højkvalitative endagslinser fra CooperVision, der gør din linsebrug ukompliceret og behagelig.

   Biomedics 1 day Extra fra CooperVision er endagslinser, der er udformet til at give optimal komfort. Det handler om prisbillige linser, der er lige så enkle at håndtere, som de er behagelige at bære. Biomedics 1 day Extra er en opgradering af den populære Biomedics 1-Day. Dem, der vil skifte fra Biomedics 1 Day til Biomedics 1 day Extra, behøver heller ikke at aflægge besøg hos optikeren for at få tilpasset linserne igen. Biomedics 1 day Extra tilbyder samme prikfri synsskarphed som forgængeren, men opdaterer komforten og er udstyret med bedre fugtgivende egenskaber.

   For størstedelen af linsebrugere er komforten det absolut vigtigste – de linser du vælger skal ganske enkelt være bekvemme at bruge. Biomedics 1 day Extra garanterer behagelig linsebrug i op til 16 timer, samtidig med at de giver dig optimal synsskarphed. Biomedics 1 day Extra er dermed et udmærket valg for førstegangsbrugere, men naturligvis også for dem, der foretrækker endagslinser og prioriterer komforten.

   Biomedics 1 Day Extra er fremstillet af et hydrogelmateriale med et højt vandindhold, hvilket gør linsen behagelig at bære og bidrager til at holde dine øjne friske og hvide. De rundede kanter minimerer desuden den mekaniske påvirkning på øjnene og øjenlåg. Biomedics 1 day Extra er designet til at give en naturlig komfortfølelse. For at lette al håndtering er disse linser også håndteringsfarvede. Køb dine Biomedics 1 day Extra her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Type
   Endagslinser
   Pakning
   30/90 stk/boks
   Styrkeomfang
   +6.00 til -10.00 (i trin af 0.50 efter -6.00 og +5.00)
   Basiskurve
   8.6 i minusstyrkor, 8.8 i plusstyrkor
   Diameter
   14.2
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Ocufilcon D
   Væskeindhold
   55 %
   Ind- og udmærkning
   Nej
   UV-beskyttelse
   Nej
   Toning
   Ja
   For at kunne bestille linser skal du få foretaget en synsprøve til kontaktlinser hos en optiker. Bagefter kan du bede om at få resultatet af testen med eller få den sendt på mail.

   Sådan kan du anmode om din recept

   Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
   Hej!
   Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
   *Din adresse
   Sværere er det ikke! Hos Lensway anbefaler vi, at din synsprøve til kontaktlinser ikke mere end et år gammel.
   Husk, at det også er et krav, at du kan dokumentere, at du har fået tjekket dine øjne, hvis du vil have tilskud til køb af linser fra Sygeforsikringen "danmark".

   Du kan bestille på to måder

   Sort knap: udfyld oplysningerne fra din synsprøve manuelt. Du kan få den enten fra din optiker, eller oplysningerne på linseæsken (hvis du allerede har en).
   Grøn knap: tag et billede af stregkoden på en gammel linseæske og upload det. Derefter indlæses oplysningerne automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
   Følg instruktionerne, og gå videre til kassen og betal. Linserne afsendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.

   Sådan opretter du et linseabonnement

   1. Læg de linser, du vil have tilsendt automatisk, i kurven.
   2. Gå til kassen og vælg “Opret som abonnement”. Vælg, hvor ofte du vil have dine linser tilsendt.
   3. Det var det! Nu kan du læne dig tilbage og lade os klare resten.

   Fordele ved et linseabonnement hos Lensway

   • Fuld fleksibilitet - administrer nemt på Mine sider
   • Altid 10% rabat & fri fragt
   • Ingen bindingsperiode
   Læs mere her