Gå til kassen
  Crazy Days! 25% på alt
  Biomedics 1 day Extra
  299 kr 399 kr
  25%

  Biomedics 1 day Extra

  1-dagslinser

  299 kr 399 kr
  25%

  Biomedics 1 day Extra er højkvalitative endagslinser fra CooperVision, der gør din linsebrug ukompliceret og behagelig.

  Biomedics 1 day Extra fra CooperVision er endagslinser, der er udformet til at give optimal komfort. Det handler om prisbillige linser, der er lige så enkle at håndtere, som de er behagelige at bære. Biomedics 1 day Extra er en opgradering af den populære Biomedics 1-Day. Dem, der vil skifte fra Biomedics 1 Day til Biomedics 1 day Extra, behøver heller ikke at aflægge besøg hos optikeren for at få tilpasset linserne igen. Biomedics 1 day Extra tilbyder samme prikfri synsskarphed som forgængeren, men opdaterer komforten og er udstyret med bedre fugtgivende egenskaber.

  For størstedelen af linsebrugere er komforten det absolut vigtigste – de linser du vælger skal ganske enkelt være bekvemme at bruge. Biomedics 1 day Extra garanterer behagelig linsebrug i op til 16 timer, samtidig med at de giver dig optimal synsskarphed. Biomedics 1 day Extra er dermed et udmærket valg for førstegangsbrugere, men naturligvis også for dem, der foretrækker endagslinser og prioriterer komforten.

  Biomedics 1 Day Extra er fremstillet af et hydrogelmateriale med et højt vandindhold, hvilket gør linsen behagelig at bære og bidrager til at holde dine øjne friske og hvide. De rundede kanter minimerer desuden den mekaniske påvirkning på øjnene og øjenlåg. Biomedics 1 day Extra er designet til at give en naturlig komfortfølelse. For at lette al håndtering er disse linser også håndteringsfarvede. Køb dine Biomedics 1 day Extra her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

  Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

  Specifikation

  Producent
  CooperVision
  Type
  Endagslinser
  Pakning
  30/90 stk/boks
  Styrkeomfang
  +6.00 til -10.00 (i trin af 0.50 efter -6.00 og +5.00)
  Basiskurve
  8.6 i minusstyrkor, 8.8 i plusstyrkor
  Diameter
  14.2
  Bæretid
  1 dag
  Materiale
  Ocufilcon D
  Væskeindhold
  55 %
  Ind- og udmærkning
  Nej
  UV-beskyttelse
  Nej
  Håndteringsfarvet
  Ja
  For at kunne bestille linser skal du gennemgå en øjenundersøgelse hos en optiker. Optikeren skriver derefter en recept, som du kan anmode om, for at kunne købe linser.

  Sådan kan du anmode om din recept

  Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
  Hej!
  Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
  *Dit navn
  *Din adresse
  Det er ikke sværere end det! Husk at besøge din optiker mindst en gang om året for at se, om dine styrker stadig er rigtige.

  To måder at bestille

  Röd knapp: udfyld oplysningerne fra din linserecept manuelt. Du får det enten fra din optiker, eller oplysningerne findes på linsepakken (hvis du allerede har en).
  Grön knapp: tag et foto eller upload et billede af stregkoden fra en gammel linsepakke. Derefter indlæses din recept automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
  Følg instruktionerne, og tjek derefter ud og betal. Linserne sendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.