Gå til kassen
   Biomedics 1 day Extra toric
   189 kr

   Biomedics 1 day Extra toric

   Toriske linser

   189 kr

   Biomedics 1 Day Extra toric fra CooperVision er toriske linser, som bekvemt korrigerer din bygningsfejl.

   Biomedics 1 Day Extra toric fra CooperVision er toriske endagslinser, der giver dem med bygningsfejl skarpt syn og optimal komfort. Dette er linser, der lader mennesker med bygningsfejl fortsætte med at leve et aktivt liv. Biomedics 1 Day Extra toric gik tidligere under navnet Biomedics 1 Day toric, så dem, der vil skifte fra Biomedics 1 Day toric til Biomedics 1 Day Extra toric, behøver naturligvis ikke at aflægge besøg hos optikeren for at få linserne tilpasset igen.

   For toriske linser er det vigtigt, at de har god stabilitet for at håndtere symptomer såsom sløret syn. Biomedics 1 Day Extra toric er designet til at sidde stabilt på øjnene. Det er endagslinser, der er lige så bekvemme at bære, som de er lette at håndtere. For størstedelen af linsebrugere er komforten også det absolut vigtigste. Biomedics 1 Day Extra toric garanterer behagelig linsebrug i op til 16 timer, samtidig med at de giver dig optimal synsskarphed.

   Biomedics 1 Day Extra toric er fremstillet af et hydrogelmateriale med et højt vandindhold, hvilket gør linsen behagelig at bære og bidrager til at holde dine øjne friske og hvide. De rundede kanter minimerer desuden den mekaniske påvirkning på øjnene og øjenlåg. Biomedics 1 Day Extra toric er designet til at give en naturlig komfortfølelse. For at lette al håndtering er disse linser også håndteringsfarvede. Køb dine Biomedics 1 Day Extra toric her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

   1-dagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Type
   Torisk 1-dagslinse
   Styrkeomfang
   -10.00 til +0.00
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75
   aksen
   20, 90, 160, 180
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Ocufilcon D
   Væskeindhold
   55%
   Toning
   Ja