Gå til kassen
  Biomedics 1 day Extra toric
  142 kr 189 kr
  25%

  Biomedics 1 day Extra toric

  Toriske linser

  142 kr 189 kr
  25%

  Biomedics 1 Day Extra toric fra CooperVision er toriske linser, som bekvemt korrigerer din bygningsfejl.

  Biomedics 1 Day Extra toric fra CooperVision er toriske endagslinser, der giver dem med bygningsfejl skarpt syn og optimal komfort. Dette er linser, der lader mennesker med bygningsfejl fortsætte med at leve et aktivt liv. Biomedics 1 Day Extra toric gik tidligere under navnet Biomedics 1 Day toric, så dem, der vil skifte fra Biomedics 1 Day toric til Biomedics 1 Day Extra toric, behøver naturligvis ikke at aflægge besøg hos optikeren for at få linserne tilpasset igen.

  For toriske linser er det vigtigt, at de har god stabilitet for at håndtere symptomer såsom sløret syn. Biomedics 1 Day Extra toric er designet til at sidde stabilt på øjnene. Det er endagslinser, der er lige så bekvemme at bære, som de er lette at håndtere. For størstedelen af linsebrugere er komforten også det absolut vigtigste. Biomedics 1 Day Extra toric garanterer behagelig linsebrug i op til 16 timer, samtidig med at de giver dig optimal synsskarphed.

  Biomedics 1 Day Extra toric er fremstillet af et hydrogelmateriale med et højt vandindhold, hvilket gør linsen behagelig at bære og bidrager til at holde dine øjne friske og hvide. De rundede kanter minimerer desuden den mekaniske påvirkning på øjnene og øjenlåg. Biomedics 1 Day Extra toric er designet til at give en naturlig komfortfølelse. For at lette al håndtering er disse linser også håndteringsfarvede. Køb dine Biomedics 1 Day Extra toric her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

  1-dagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

  Specifikation

  Producent
  CooperVision
  Type
  Torisk 1-dagslinse
  Styrkeomfang
  -10.00 til +0.00
  Basiskurve
  8.7
  Diameter
  14.5
  Cylinder
  -0.75, -1.25, -1.75
  aksen
  20, 90, 160, 180
  Bæretid
  1 dag
  Materiale
  Ocufilcon D
  Væskeindhold
  55%
  Håndteringsfarvet
  Ja
  For at kunne bestille linser skal du gennemgå en øjenundersøgelse hos en optiker. Optikeren skriver derefter en recept, som du kan anmode om, for at kunne købe linser.

  Sådan kan du anmode om din recept

  Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
  Hej!
  Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
  *Dit navn
  *Din adresse
  Det er ikke sværere end det! Husk at besøge din optiker mindst en gang om året for at se, om dine styrker stadig er rigtige.

  To måder at bestille

  Röd knapp: udfyld oplysningerne fra din linserecept manuelt. Du får det enten fra din optiker, eller oplysningerne findes på linsepakken (hvis du allerede har en).
  Grön knapp: tag et foto eller upload et billede af stregkoden fra en gammel linsepakke. Derefter indlæses din recept automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
  Følg instruktionerne, og tjek derefter ud og betal. Linserne sendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.