Gå til kassen
   Crazy Days! 25% på alt
   Biomedics 1 day Extra toric
   142 kr 189 kr
   25%

   Biomedics 1 day Extra toric

   Toriske linser

   142 kr 189 kr
   25%

   Biomedics 1 Day Extra toric fra CooperVision er toriske linser, som bekvemt korrigerer din bygningsfejl.

   Biomedics 1 Day Extra toric fra CooperVision er toriske endagslinser, der giver dem med bygningsfejl skarpt syn og optimal komfort. Dette er linser, der lader mennesker med bygningsfejl fortsætte med at leve et aktivt liv. Biomedics 1 Day Extra toric gik tidligere under navnet Biomedics 1 Day toric, så dem, der vil skifte fra Biomedics 1 Day toric til Biomedics 1 Day Extra toric, behøver naturligvis ikke at aflægge besøg hos optikeren for at få linserne tilpasset igen.

   For toriske linser er det vigtigt, at de har god stabilitet for at håndtere symptomer såsom sløret syn. Biomedics 1 Day Extra toric er designet til at sidde stabilt på øjnene. Det er endagslinser, der er lige så bekvemme at bære, som de er lette at håndtere. For størstedelen af linsebrugere er komforten også det absolut vigtigste. Biomedics 1 Day Extra toric garanterer behagelig linsebrug i op til 16 timer, samtidig med at de giver dig optimal synsskarphed.

   Biomedics 1 Day Extra toric er fremstillet af et hydrogelmateriale med et højt vandindhold, hvilket gør linsen behagelig at bære og bidrager til at holde dine øjne friske og hvide. De rundede kanter minimerer desuden den mekaniske påvirkning på øjnene og øjenlåg. Biomedics 1 Day Extra toric er designet til at give en naturlig komfortfølelse. For at lette al håndtering er disse linser også håndteringsfarvede. Køb dine Biomedics 1 Day Extra toric her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

   1-dagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Type
   Torisk 1-dagslinse
   Styrkeomfang
   -10.00 til +0.00
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.5
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75
   aksen
   20, 90, 160, 180
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Ocufilcon D
   Væskeindhold
   55%
   Toning
   Ja
   For at kunne bestille linser skal du få foretaget en synsprøve til kontaktlinser hos en optiker. Bagefter kan du bede om at få resultatet af testen med eller få den sendt på mail.

   Sådan kan du anmode om din recept

   Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
   Hej!
   Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
   *Din adresse
   Sværere er det ikke! Hos Lensway anbefaler vi, at din synsprøve til kontaktlinser ikke mere end et år gammel.
   Husk, at det også er et krav, at du kan dokumentere, at du har fået tjekket dine øjne, hvis du vil have tilskud til køb af linser fra Sygeforsikringen "danmark".

   Du kan bestille på to måder

   Rød knap: udfyld oplysningerne fra din synsprøve manuelt. Du kan få den enten fra din optiker, eller oplysningerne på linseæsken (hvis du allerede har en).
   Grøn knap: tag et billede af stregkoden på en gammel linseæske og upload det. Derefter indlæses oplysningerne automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
   Følg instruktionerne, og gå videre til kassen og betal. Linserne afsendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.

   Sådan starter du et linseabonnement

   1. Læg de produkter, som du vil have tilsendt automatisk, i kurven.
   2. Gå til kassen og vælg at oprette et abonnement for din ordre. Vælg, hvor ofte den skal leveres.
   3. Det var det! Nu kan du læne dig tilbage, og så klarer vi resten.
   • Altid 10% rabat og prisgaranti
   • Ingen bindingsperiode - styr dit abonnement nemt via Mine sider
   • Fri fragt fra næste ordre
   Læs mere her