Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Biotrue øjendråber

Komfortdråber - Bausch & Lomb

30%
Biotrue
"Fungere for alle slags kontaktlinser. Du behøver ikke en gang at tage ud dem for at anvende øjendråber."
  • Biotrue thumbnail

69 kr48 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Specifikation

Producent
Bausch & Lomb
Linsetype
Komfortdråber
Pakning
30st
Konserveringsmiddel
Nej
INDHOLD
Hyaluronsyre 0,2%, kaliumchlorid, natriumchlorid, dinatriumphosphatdodecahydrat, natriumdihydrophosphatdihydrat

Mere om produktet

Biotrueøjendråber hjælper til med at lindre besvær fra tørre og trætte øjne.

Der findes mange grunde til at vores øjne kan føles tørre og trætte. Irritation fra kontaktlinser, arbejde foran en skærm eller tør luft på kontoret er nogle af de mest almindelige. Hvis du har problemer som disse kan Biotrue øjendråber fra Bausch & Lomb være noget for dig. Biotrue øjendråber lindrer nemlig hurtigt trætte øjne og er utrolig enkle at anvende. De indeholder emnet hyaluronsyre som er et naturligt emne der findes i vores tårer og hjælper med at beskytte, fugte og smøre øjet. Biotrue øjendråber kommer i praktiske hygiejniske pipetter og fungere perfekt som komplement til kontaktlinser. Biotrue øjendråber er desuden frie for konserveringsmiddel.

Anvendelse og dosering

Applicere 1-2 dråber i hvert øje når de føles tørre. Anvend så ofte du har behov for det. De kan anvendes med alle former af kontaktlinser, uden at du behøver at tage ud linserne først. Biotrue øjendråber kommer i en pakke med 30 stk. Engangspipetter, som du kaster efter brug.