Gå til kassen
20%
Biotrue

Biotrue

Linsevæske 300 ml - Bausch & Lomb

89 kr71 kr

Specifikation

Producent
Bausch & Lomb
Linsetype
Linsevæske
Pakning
300 ml
Konserveringsmiddel
Polyminopropyl biguanid 0,00013% og polyquaternium 0,0001%
INDHOLD
Hyaluronan, sulfobetain, poloxamin, borsyre, natriumborat, natriumedetat og natriumchlorid og konserveret med polyminopropyl biguanid 0,00013% og polyquaternium 0,0001%.
Holdbarhed i åbnet emballage
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Biotrue er en flere funktionelle linsevæske inspireret af øjets eget biologi. Væsken har et PH værdi som svare præcist til sunde tåre og drager nytte af et smøring, hyaluroan, som findes naturligt i øjet. Biotrue bevarer øjets nyttige proteiner, såsom lysosym, aktivt så den beholder sin antimikrobielle aktivitet.

Med Biotrue kan du rengøre, opbevare, desinficere og fugte dine kontaktlinser. Åbnet forpakning skal forbruges inden 3 måneder og resterende væske må ikke anvendes herefter. Følg altid din optikers vejledning om pleje og anvendelse.

Produktvurderinger

(1 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

4.0
1

Test 3 af 6 forskellige væsker. Aosept+, Extend, Biotrue, EasySept Hydro+, Optifree og Lensequick. Startet med nye linser. Ingen renseeffekt, der skal gubbes for at få belægningerne af. Ingen infektioner eller irritationer. Lettere glideeffekt. Etuiet er det bedste af dem alle. Linserne smutter bare ud, og hænger aldrig fast i bunden som hos de fleste andre.

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.