Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbage !

  Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Ændre oplysninger
  • Gentage bestillinger

  Biotrue

  Linsevæske - Bausch & Lomb

  Biotrue
  • Biotrue thumbnail

  109 kr

  Gennemsnitlig: 4.0 / 5 (1 bedøm)

  Specifikation

  Producent
  Bausch & Lomb
  Linsetype
  Linsevæske
  Pakning
  300 ml
  Konserveringsmiddel
  Polyminopropyl biguanid 0,00013% og polyquaternium 0,0001%
  INDHOLD
  Hyaluronan, sulfobetain, poloxamin, borsyre, natriumborat, natriumedetat og natriumchlorid og konserveret med polyminopropyl biguanid 0,00013% og polyquaternium 0,0001%.
  Holdbarhed i åbnet emballage
  3 måneder
  Etui medfølger
  Ja

  Mere om produktet

  Biotrue er en flere funktionelle linsevæske inspireret af øjets eget biologi. Væsken har et PH værdi som svare præcist til sunde tåre og drager nytte af et smøring, hyaluroan, som findes naturligt i øjet. Biotrue bevarer øjets nyttige proteiner, såsom lysosym, aktivt så den beholder sin antimikrobielle aktivitet.

  Med Biotrue kan du rengøre, opbevare, desinficere og fugte dine kontaktlinser. Åbnet forpakning skal forbruges inden 3 måneder og resterende væske må ikke anvendes herefter. Følg altid din optikers vejledning om pleje og anvendelse.

  Kommenterer og bedøm Biotrue

  Bedøm (1-5) * 

  Bedøm (1-5)

  Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

  Produktvurderinger

  (1 bedøm)

  4.0
  1

  Test 3 af 6 forskellige væsker. Aosept+, Extend, Biotrue, EasySept Hydro+, Optifree og Lensequick. Startet med nye linser. Ingen renseeffekt, der skal gubbes for at få belægningerne af. Ingen infektioner eller irritationer. Lettere glideeffekt. Etuiet er det bedste af dem alle. Linserne smutter bare ud, og hænger aldrig fast i bunden som hos de fleste andre.