Gå til kassen
   Biotrue ONEday
   159 kr 199 kr
   20%

   Biotrue ONEday

   1-dagslinser

   159 kr 199 kr
   20%

   Biotrue ONEday er bekvemme endagslinser, som giver godt syn hele dagen.

   Biotrue ONEday er det ideelle linsevalg for dig, der vil have endagslinser, som fungerer lige som øjet og giver bekvemt linsebrug og godt syn hele dagen lang. Biotrue ONEday er inspireret af øjets biologiske funktioner og har samme fugtighedsgrad som det naturlige øje.

   Oplever du, at dine øjne og linser tørrer ud, eller er dit syn bliver sløret, når du mobilsurfer eller arbejder ved pc'en i længere tid? Så kan Biotrue ONEday være lige de endagslinser, som kan hjælpe dig til en bedre hverdag.

   Biotrue ONEday er med sit høje vandindhold en af de endagslinser, som kan garantere bekvemt linsebrug. Disse linsers design sikrer, at de gennemstrømmes af store mængder ilt, og det giver sunde og friske øjne. Overfladen på kontaktlinserne er designet til at fungere som øjets naturlige tårer for optimalt at modvirke udtørring og garantere god synskvalitet hele dagen.

   Biotrue ONEday er fremstillet af materialet Hypergel, som med sine fugtgivende egenskaber gør linserne bekvemme at have på hele dagen. Biotrue ONEday er fremstillet med den avancerede teknologi High Definition Optics, som sikrer, at disse endagslinser leverer klart og skarpt syn selv i svagt oplyste omgivelser.

   Biotrue ONEday har også UV-filter, som er med til at beskytte dine øjne mod solens farlige stråling. Linserne beskytter altså hornhinden og øjets indre dele mod skadelig UV-stråling, men fordi de ikke dækker hele øjet, kan de ikke erstatte UV-absorberende solbriller. Men sammen med et par solbriller giver disse linser dig rigtig god beskyttelse, når du er ude i solen. Husk, at vi hos Lensway også har et stort udvalg af solbriller, som du kan bruge som supplement til dine kontaktlinser.

   Køb dine Biotrue ONEday her hos LensWay, og få markedets bedste service med i købet.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   Bausch & Lomb
   Pakning
   30/90 stk/boks
   Styrkeomfang
   -12.00 - +6.00
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.2
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Nesofilcon A
   Væskeindhold
   78%
   UV-beskyttelse
   Ja