Gå til kassen
B.Lang
  • BL8001-Black thumbnail
  • BL8001-Black thumbnail
  • BL8001-Black thumbnail

BL8001-Black

B.Lang

249 kr Vejl. pris:395 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
155 mm
Linsebredde:
61 mm
Glashøjde:
47 mm
Næsebro:
17 mm
Stanglængde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Black
Glassenes farve:
Grey
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

Solskærme er en type af solbriller, som er designet til at tage overs ens normale briller. Det heldækkende design gør at du undgår generende lys, både fra over og fra siden.

Sporty og stilren solskærm, som med sine polariserede glas giver et førsteklasses syn og beskyttelse mod solens farlige stråler. Det moderne design, med den rektangulære front og de blødt formede stænger, giver stellet en behagelig udstråling. Stellet har sideglas, som giver dig et bedre synsfelt, hvilket er specielt godt ved bil-kørsel. Denne udgave er brunmeleret og med brunt glas.

B.Lang's moderigtige solbriller kombinere de bedste fra den nuværende trend, med mere klassiske former. Det er en kollektion af solbriller, som udstråler ungdommelig glæde og frihed, samtidig med at udstråle funktionalitet, på den moderne og nærværende måde.

Denne brille har polariserende glas.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.