Gå til kassen
B.Lang
  • BL8002-Brown thumbnail
  • BL8002-Brown thumbnail
  • BL8002-Brown thumbnail

BL8002-Brown

B.Lang

395 kr Vejl. pris:395 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
150 mm
Linsebredde:
61 mm
Glashøjde:
42 mm
Næsebro:
15 mm
Stanglængde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Brown
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

Solskærme er en type af solbriller, som er designet til at tage overs ens normale briller. Det heldækkende design gør at du undgår generende lys, både fra over og fra siden.

Elegant og moderigtigt solskærm fra B.Lang, men et lækkert strømlinet design. De polariseret, let ovale, glas beskytter dig mod solens farlige stråler og forhindre desuden af du blændes, samtidigt med at de giver dig et friskt look. Denne udgave er sort, med blåt glas

B.Lang's moderigtige solbriller kombinere de bedste fra den nuværende trend, med mere klassiske former. Det er en kollektion af solbriller, som udstråler ungdommelig glæde og frihed, samtidig med at udstråle funktionalitet, på den moderne og nærværende måde.

Denne brille har polariserende glas.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger