Ray-Ban
  • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail
  • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail
  • Blaze Double Bridge RB4292N-601/11 thumbnail

Blaze Double Bridge RB4292N-601/11

Ray-Ban

1795 kr Vejl. pris:1880 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
145 mm
Linsebredde:
62 mm
Glashøjde:
46 mm
Næsebro:
14 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Black
Glassenes farve:
Grey Gradient
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4292 fra legendariske Ray-Ban er en fremtidig klassiker.

I Ray-Ban’s nye kollektion Blaze finder du den helt utroligt fine RB4292. Meningen bag Blaze er at høre supermoderne om tolkninger af klassiske solbriller, ofte ved valg af uortodokse materialer og farver. RB4292 Blaze Double Bridge er en fremtidig trendsætter med bid i. En kompromisløs modeerklæring med lækker moderne udstråling. Med sin dobbelt næsebro i metal og flabet form er det her et stel, der ikke efterlader nogle uberørte. På klassisk Ray-Ban-manér er de også lige så bekvemme at have på som de er lækre. Tag chancen for at være den første med en fremtidig klassiker!

Den her version af RB3816 kommer i en sort og guldfarvet udgave med gråtonet linser.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger