Gå til kassen
20%
Blink contacts

Blink contacts

Komfortdråber 20 x 0.35ml - Abbott

59 kr47 kr

Specifikation

Producent
Abbott
Linsetype
Komfortdråber
Pakning
10 ml
Konserveringsmiddel
Nej
INDHOLD
Natriumhyaluronat 0,15%, OcuPure® ™ 0,005% -konserveringsmiddel (kun i 10ml-flaskan), Kaliumklorid, Natriumklorid, Boratbuffert, Magnesiumklorid, Rent vand
Holdbarhed i åbnet emballage
Kassere åbnet engangspipetter og restende væske straks efter brug.

Mere om produktet

Blink Contacts er effektive øjendråber som lindrer og frisker op tørre og trætte øjne.

Blink Contacts fra Abbot Medicial Optics er øjendråber som effektivt smører og efterfugter tørre øjne. For dig med linser som kæmper med irriterende øjne er Blink Contacts et udmærket alternativ. Blink Contacts anvender øjets naturlige efterfugtningssystem for at hurtigt lindre dine øjne, effekten er desuden langvarig. De indeholder natriumhyaluronat som øjets tårefilm og virker så snedigt at hver gang du blinker efterfugtes dine øje. At blinke er nemlig kroppens naturlige måde at fugte øjnene og modvirke tørhed.

For mennesker som bær kontaktlinser er den naturlige efterfugtning ikke altid tilstrækkeligt, da er Blink Contacts en rigtige helt i nøden. Blink Contacts er lavet specielt for kontaktlinsebrugere og fungere med alle typer af kontaktlinser. Du behøver heller ikke at tage ud linserne for at bruge dråberne. Det er bare at dryppe lidt Blink Contacts i dine øjne for en hurtig frisk følelse.

Et sundt linsebærende er altså nu rundt om hjørnet med Blink Contacts, og med deres højt præsterende øjendråber er dine tørre øjne snart bare et minde. Blink Contacts Har en blød silke glat konsistens som tilbyder komfort af den fineste slags. Det her er øjendråber som på et øjeblik giver dig enestående komfort og øget bekvemmelighed.

Blink Contacts kommer i to forskellige forpakninger. Den ene er en flaske på 10 ml. og indeholder konserveringsmidlet OcuPure. Den andre leveres i forpakning med 20 stk. engangsforpakninger (pipetter) indeholder 0,35 ml. Denne version indeholder ingen konserveringsmiddel.

Dosering og anvendelse:

Placere 1 eller 2 dråber i øjet efter behov og blink flere gange for at skylle øjet. Kan bruges så ofte du behøver. Kan anvende med alle typer af kontaktlinser, uden at du behøver at tage linserne ud først. For ekstra komfort, placere 1 eller 2 dråber på hver linse inden de sættes ind. under dagen.

Engangspipetterne kan åbnes ved at vride toppen af på pipetten. Kassere beholderen og alt resterende væske straks efter brug. For at undvige at snavs kommer i kontakt med væsken bør du ikke røre flaskemundingen med fingre eller andre genstande.

Produktvurderinger