Gå til kassen
   Blink Eye Mist
   94 kr75 kr
   20%
   Blink Eye Mist
   • Blink Eye Mist thumbnail
   • Blink Eye Mist thumbnail

   Blink Eye Mist

   Øjenspray 10 ml - Abbott

   94 kr75 kr

   Specifikationer

   Producent
   Abbott
   Type
   Øjenspray
   Pakning
   10 ml
   INDHOLD
   Steril isotonisk, bufferopløsning med pH 7,2, der indeholfer natriumhyaluronat, dinatriumedetat, polyhexametylenbiguanid og renset vand
   Holdbarhed i åbnet emballage
   90 dager

   Mere om produktet

   Blink Eye Mist er en fugtende øjenspray, som modvirker problemer med tørre øjne.

   Blink Eye Mist fra Abbot Medical Optics er øjenspray, som giver langvarig lindring til irriterede og tørre øjne. Du vil blive overrasket over, hvor effektivt Blink Eye Mist genfugter dine tørre øjne. Blink Eye Mist indeholder nemlig en hurtigtvirkende sammensætning, som genfugter tårevæsken på imponerende vis.

   Med Blink Eye Mist kan du nemt genfugte dine øjne ved blot at spraye en enkelt dosis på dine øjne. På den måde genfugtes øjnene, og du modvirker irriterende tørhed. For dig som kontaktlinsebruge er den naturlige genfugtning nogle gange ikke tilstrækkelig. I de situationer er Blink Eye Mist det, du har brug for. Blink Eye Mist kan bruges med alle typer linser. Du behøver heller ikke at tage dine linser ud før påføring. Du skal blot spraye Blink Eye Mist på dine øjne, hvorefter du hurtigt får en følelse af friskhed tilbage.

   Har du ofte problemer med tørre øjne sidst på dagen? I så fald er Blink Eye Mists unikke formel et godt alternativ. Mange mennesker oplever besvær med tørre øjne, når de befinder sig i et rum med aircondition eller i et røgfyldt miljø, når de sidder foran computerskærmen, eller når de kører bil. I disse situationer er Blink Eye Mist en hurtig og effektiv løsning.

   Blink Eye Mist er praktisk pakket i en 10 ml-flaske med en biokompatibel, smørende og opfriskende oftalmisk opløsning.Dosering og anvendelse: En åben spray skal bruges inden for 90 dage. Se den komplette information og brugsanvisning på indlægssedlen, som indeholder en detaljeret beskrivelse af anvendelse og forholdsregler.

   Produktvurderinger