Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbage !

  Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Ændre oplysninger
  • Gentage bestillinger

  Blink intensive tears

  Komfortdråber - Abbott

  Blink intensive tears
  • Blink intensive tears thumbnail

  89 kr

  Specifikation

  Producent
  Abbott
  Linsetype
  Komfortdråber
  Pakning
  10ml/flaska
  Konserveringsmiddel
  OcuPure®
  INDHOLD
  Polyetylenglykol 400 (PEG 400) -0,25%, OcuPure® konserveringsmedel (natriumklorit), Natriumhyaluronat, Borsyra, Natriumborat (dekahydrat), Natriumklorid, Kaliumklorid, Kalciumklorid (dihydrat), Magnesiumklorid, Renat vatten
  Holdbarhed i åbnet emballage
  45 dagar

  Mere om produktet

  Blink intensive tears er specifikt fremstillede øjendråber som langvarigt lindre irriterede, tørre og besværede øjne. Produktet indeholder et avanceret smørende og blødgørende middel som beskytter og lindre. Blink intensive tears tilføre øjet en fugtig effekt i mere end 60 minutter og medvirker til at minimere uskarphed. Er god at anvende sammen med linser.

  Blink intensive tears i engangsemballage indeholder 20 stk. 0,4ml pipetter til engangsbrug, perfekt til rejsen eller at have med i jakkelommen.

  Åbnet forpakning skal anvendes indenfor 45 dage, derefter skal den resterende væske kasseres. For at undvige snavs kommer i kontakt med væsken, bør du ikke røre flaskens munding med fingerende eller andre genstande.

  Kommenterer og bedøm Blink intensive tears

  Bedøm (1-5) * 

  Bedøm (1-5)

  Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

  Produktvurderinger

  (0 bedøm)