Gå til kassen
20%
Blink intensive tears

Blink intensive tears

Komfortdråber 10 ml - Abbott

65 kr52 kr

Specifikation

Producent
Abbott
Linsetype
Komfortdråber
Pakning
10ml/flaska
Konserveringsmiddel
OcuPure®
INDHOLD
Polyetylenglykol 400 (PEG 400) -0,25%, OcuPure® konserveringsmedel (natriumklorit), Natriumhyaluronat, Borsyra, Natriumborat (dekahydrat), Natriumklorid, Kaliumklorid, Kalciumklorid (dihydrat), Magnesiumklorid, Renat vatten
Holdbarhed i åbnet emballage
45 dager

Mere om produktet

Blink intensive tears er specifikt fremstillede øjendråber som langvarigt lindre irriterede, tørre og besværede øjne. Produktet indeholder et avanceret smørende og blødgørende middel som beskytter og lindre. Blink intensive tears tilføre øjet en fugtig effekt i mere end 60 minutter og medvirker til at minimere uskarphed. Er god at anvende sammen med linser. Blink intensive tears i engangsemballage indeholder 20 stk. 0,4ml pipetter til engangsbrug, perfekt til rejsen eller at have med i jakkelommen.

Åbnet forpakning skal anvendes indenfor 45 dage, derefter skal den resterende væske kasseres. For at undvige snavs kommer i kontakt med væsken, bør du ikke røre flaskens munding med fingerende eller andre genstande.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.