Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Gentage bestillinger

Blink Intensive Triple Action

Øjendråber - Abbott

Blink Intensive Triple Action
  • Blink Intensive Triple Action thumbnail

149 kr

Specifikation

Producent
Abbott
Linsetype
Øjendråber
INDHOLD
En linfarget, steril, isotonisk, bufret løsning med pH 7.2 som inneholder liposomer, natriumhyaluronat, vitamin E polyetylen glykol-suksinat, dinatrium-edetat, polyheksametylen-biguanid og renset vann.

Mere om produktet

Blink Intensive Triple Action er øjendråber der fugter, lindrer og beskytter dine øjne.

Med Blink Intensive Triple Action får du øjendråber der byder på 3 i 1. Den både lindrer og fugter samt beskytter dine øjne.Blink Intensive Triple Action er designet med liposomer der hjælper med at beskytte lipidlaget (en barrierer der beskytter dine øjne) og bekæmper udtørring af din tårefilm. Den indeholder også sodium hyaluronate og PEG-400 der lindrer og fugter dine øjne for at modvirke tørre, rindende eller irriteret øjne. Blink Intensive Triple Action indeholder også den kraftfulde antioxidant vitamin E. Blink Intensive Triple Action er specielt designet til at virke sammen med kontaktlinser.

Blink Intensive Triple Action skal omrystes inden anvending. Påfør 1-2 dråber væske i øjet. Blink flere gange for at vaske øjet. Anvend Blink Intensive Triple Action så mange gange som kræves. Obsevere at du ikke behøver at tage ud kontaktlinserne inden anvending.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.