Gå til kassen
25%
Blink-n-clean

Blink-n-clean

Komfortdråber 15 ml - Abbott

69 kr52 kr

Specifikation

Producent
Abbott
Linsetype
Komfortdråber
Pakning
15 ml
INDHOLD
Natriumchlorid, Tris, hydroxypropylmethylcellulose, tyloxapol, EDTA, polyhexamethylenbiguanid 0,0001%, renset vand
Holdbarhed i åbnet emballage
60 dage

Mere om produktet

Blink-n-clean er øjendråber, der giver dig renere og mere bekvemme linser, uden at du er nødt til at tage dem ud.

Blink-n-clean fra Abbot Medical Optics er øjendråber, som fjerner proteinbelægninger fra dine linser, hvilket gør dem rene, friske og bekvemme. Samtidig genfugter og smører Blink-n-clean dine linser, så komforten bliver førsteklasses. Blot nogle dråber af Blink-n-clean er nok til at modvirke og vaske belægninger væk. Blink-n-clean fungerer desuden sammen med alle linsetyper.

Der dannes let proteinbelægninger på dine linser, eller også sætter der sig materiale såsom pollen fast på dem, hvilket derefter fører til irriterede øjne og uskarpt syn. Dette er især relevant i dag, hvor så mange bruger linser, der bæres i længere perioder. Derfor er Blink-n-clean et optimalt hjælpemiddel for dem, der bruger kontaktlinser. Blink-n-clean gør mere end blot at genfugte dine linser. Et par dråber Blink-n-clean fjerner på en effektiv måde alle belægninger, som giver irriterede øjne. Der er tale om øjendråber, der gør livet lettere og mere bekvemt for kontaktlinsebrugere.

Hvordan fungerer Blink-n-clean så? Jo, Blink-n-clean indeholder en blanding af overfladeaktive stoffer i en tårelignende væske, som renser, opløser og genfugter. Et af disse stoffer er Tyloxapol, som effektivt fjerner lipider og andre belægninger. Blink-n-clean indeholder også Tromethamin, som bidrager til at opløse belægninger. For at holde linserne fugtige og modvirke, at der danner sig belægninger, indeholder Blink-n-clean også stoffet HPMC. Sørg for at købe din Blink-n-clean her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

Påfør én eller to dråber i hvert øje op til fire ganger dagligt. Blink for at vaske linsen.

Åbne emballager skal anvendes inden for 60 dage, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

Produktvurderinger