Gå til kassen
Marshall
  • Bryan-320000-601 thumbnail
  • Bryan-320000-601 thumbnail
  • Bryan-320000-601 thumbnail

Bryan-320000-601

Marshall

995 kr Vejl. pris:995 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
130 mm
Linsebredde:
40 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
Stanglængde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Matte Havana
Glassenes farve:
Blue Graded
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Marshall Bryan er en klassisk rund solbrille fra det ikoniske rockmærke Marshall. Den flotte og overdrevne næsebro i form af et nøglehul bare oser af retro og giver dig absolut en særlig karakteristisk stil. Varemærket er indgraveret på ydersiden af stængerne.

Denne version af Marshall Bryan fås i en flot brunmeleret og guldfarvet udførelse med blågraderede glas. Naturligvis beskytter glassene dig også mod solens farlige UV-stråler.

Marshall er et ikonisk rockmærke med udspring fra musikindustrien, som i den senere tid også har skabt sig et navn inden for briller. Marshall er igen kommet i rampelyset, i høj grad takket være sin ligefremme stil og innovative åre, når det drejer sig om briller. Med sit moderne design og sine håndlavede briller byder Marshall på en fantastisk kombination af både rock n'roll og stjernedrys. Blandt Marshalls briller finder vi flere modeller, hvor navnene er inspireret af klassiske rock-ikoner som Mick, Jimi, Bryan og Henry. Design og farver på Marshalls briller er også i en cool stil, der let leder tankerne hen mod legendariske rockstjerner og udødelige stilikoner.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger