Gå til kassen
   Clariti 1 day
   189 kr

   Clariti 1 day

   1-dagslinser

   189 kr

   Clariti 1 day er endagslinser fremstillet af et silikonehydrogel-materiale, der giver fantastisk komfort og øjensundhed.

   Clariti 1 day er endagslinser fra CooperVision, der er omhyggeligt udviklet for at give dig en perfekt balance mellem sundhed og komfort. Clariti 1 day sikrer op til 97% iltning af hornhinden samtidig med at biokompatibiliteten og fleksibiliteten bibeholdes. Det er ikke tilfældigt, at Clarity 1 day i 2011 modtog prisen Contact lens product of the year. Det er nemlig svært at finde endagslinser, som er mere behagelige end Clariti 1 day.

   Der findes flere faktorer, der afgør, hvor behagelige linser er. En vigtig del er iltgennemstrømning, hvor meget ilt dine linser lader slippe igennem er afgørende for, hvordan dine øjne har det. Clariti 1 day garanterer 97% ilttilførsel til hornhinden og lader mere ilt slippe igennem end anbefalet over hele linsens overflade. Med Clariti 1 day går du aldrig på kompromis med din øjensundhed.

   God øjensundhed med Clariti 1 day

   Clariti 1 day er såledesudviklet specifikt for at give en optimeret balance mellem enestående øjensundhed og fantastisk komfort. Clariti 1 day er fremstillet af et silikonehydrogelbaseret materiale, kaldet Filcon II 3. Silikonemolekyler er hydrofobe, hvilket betyder, at de er vandafvisende. Det, Clariti 1 day gør med sin unikke AquaGen-teknologi, er at ændre silikonemolekylernes struktur, så de i stedet bliver hydrofile. På denne måde skabes linser, der tiltrækker og binder vandmolekyler, og holder dem tæt på linsens overflade. Takket være AquaGen, der optimerer fugtbarheden på linsens overflade, kan Clariti 1 day give dine øjne vedvarende komfort.

   For at linser skal være behagelige at have på i længere tid, kræves det, at kontaktlinsens overflade har en høj smøreevne. Øjenlågene bevæger sig mere end 60 km over øjet per år. AquaGen-teknologien gør, at Clariti 1 day har en meget glat overflade. Clariti 1 day er desuden ekstremt bløde endagslinser, hvilket gør, at de opleves som mindre, og at komforten øges.

   Endagslinser med UV-beskyttelse

   For at beskytte dine øjne og fremme langsigtet øjensundhed har Clariti 1 day også indbygget UV-beskyttelse, som bortfiltrerer skadelige UVA- og UVB-stråler. Vores øjne udsættes dagligt for skadelige UV-stråler, og det er meget vigtigt at beskytte dem. Med Clariti 1 day giver du dine øjne alle forudsætninger for et sundt liv.  

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Pakning
   30 st/box
   Styrkeomfang
   -10,00 - +8,00
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.1
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Somofilcon A
   Væskeindhold
   56%
   UV-beskyttelse
   Ja