Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbage !

  Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Ændre oplysninger
  • Gentage bestillinger

  Ray-Ban

  Clubmaster RB3016-W0365

  Ray-Ban Clubmaster RB3016-W0365
  vertual mirror big image frame mask
  Ray-Ban
  • Clubmaster RB3016-W0365 thumbnail
  • Clubmaster RB3016-W0365 thumbnail
  • Clubmaster RB3016-W0365 thumbnail

  Vores pris:1195 kr956 kr Vejl. pris:1500 kr

  Mål & Specifikationer

  Bredde:
  144 mm
  Linsebredde:
  51 mm
  Glashøjde:
  43 mm
  Næsebro:
  21 mm
  Stanglængde:
  145 mm
  Materiale:
  Metal
  Farve:
  Ebony/Arista
  Glassenes farve:
  G-15XLT Green
  Glasses Measurements

  Mere om produktet

  Tidløst retro-model fra Ray-Ban som giver et klassisk intellektuelt look. Designeren har et stærk forhold til 60?ernes klassekamp som forandrede verden. Den ovale form sammen med de kurvede linjer giver et design i klasse.

  På denne model er stængerne og frontens overste del i brunmeleret acetat, mens den underste del af fronten samt næsebro i i guldfarvet metal. Ray-Bans klassiske logo er stilrent placeret på stængerne og over det ene glas.

  Denne model har størrelse M-L (51).

  Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

  Denne model har størrelse M-L (51).

  Pasform

  Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
  Glasses fit image

  Kommenterer og bedøm Clubmaster RB3016-W0365

  Bedøm (1-5) * 

  Bedøm (1-5)

  Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

  Produktvurderinger

  (0 bedøm)