Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Ændre oplysninger
 • Gentage bestillinger

ClubRound RB4246-1157

Ray-Ban

10%
Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • ClubRound RB4246-1157 thumbnail
 • ClubRound RB4246-1157 thumbnail
 • ClubRound RB4246-1157 thumbnail

Vores pris:995 kr895 kr Vejl. pris:1630 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
51 mm
Glashøjde:
46 mm
Næsebro:
19 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4246 Clubround fra den stilskabende brilleproducent Ray-Ban er en solbrille hvis design virkelig udmærker den. Man kan altid regne med Ray-Ban, når det gælder at skabe solbriller, som kombinerer design og funktion, og RB4242 er ingen undtagelse.

RB4246 er unikt designet og er en kombination af to af de allermest populære og ikoniske brillestile, Clubmaster og Round. Til trods for deres stærke historie er RB4246 egenhændigt godt på vej til at blive et ikon.

RB4246 har naturligvis også glas, der beskytter dine øjne mod solens farlige UV-stråler. Køb dine RB4246 hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

Denne version af RB4246 fås i en brunmeleret udførelse med sorte stænger og med klassisk grøntonet glas og detaljer i sølv.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.