Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbage !

  Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Ændre oplysninger
  • Gentage bestillinger

  Complete RevitaLens

  Linsevæske - Abbott

  Complete RevitaLens
  • Complete RevitaLens thumbnail

  119 kr

  Specifikation

  Producent
  Abbott
  Linsetype
  Linsevæske
  Pakning
  360/60 ml
  Konserveringsmiddel
  Ja, alexidin 0,00016% og polyquaternium- 1 0,0003%
  INDHOLD
  Alexidin 0,00016%, polyquaternium- 1 0,0003%, borsyra, natrium-dekahydrat, Tetronic 904, dinatriumedetat (EDTA), trinatriumcitatdihydrat, natriumklorid, rent vand.
  Holdbarhed i åbnet emballage
  3 måneder
  Etui medfølger
  Ja

  Mere om produktet

  COMPLETE ® RevitaLens Multi-Purpose er en desinfektionsløsning som rengør, skyller, fugter og desin desinficere dine linser. Produktet fjerner belægninger, fedt og proteiner, hvilket hjælper til at holde dine linser glatte og perfekt med komfort. Test har vist at COMPLETE ® RevitaLens MPD fjerner 99,99% af bakterier og svampe og taget I gennemsnit mere end 85% af proteiner og fedt fra linsernes ydre.

  Åbnet forpakning skal forbruges inden 3 måneder og resterende væske må ikke anvendes herefter. Følg altid din optikers vejledning om pleje og anvendelse.

  Kommenterer og bedøm Complete RevitaLens

  Bedøm (1-5) * 

  Bedøm (1-5)

  Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

  Produktvurderinger

  (0 bedøm)