Gå til kassen
   Covid-19: Hvad sker der fremover?

   Covid-19: Hvad sker der fremover?

   Kære LensWay-kunde,

   I disse tider vil vi sende dig et par virtuelle kram og give dig information om, hvordan situationen bliver i fremtiden i forhold til den nuværende usikkerhed omkring Covid-19. Vi følger myndighedernes retningslinjer og indfører nødvendige tiltag for at tilpasse os krisen på bedst mulig måde. Personalet og kunderne er vores førsteprioritet i denne situation.


   Hvad gælder fremover?

   Vores online-butik er åben som normalt, men vi har foretaget sikkerhedstiltag på vores lager, for at personalet har det godt, og vi fortsætter med at have et velfyldt lager med et stort udvalg indenfor kontaktlinser og forskellige styrker. Vi har derfor til hensigt at forsyne vores kunder under hele krisen.

   Vores produkter sendes ud som normalt, men det kan forekomme at leveringstiderne påvirkes fremover – afhængigt af hvordan situationen udvikler sig.

   Du kan stadig nå os tgennem vores kundeservice i løbet af almindelige åbningstider via telefon, chat og mail. Vores agenter arbejder hjemmefra, indtil vi modtager nye direktiver fra myndigheder.


   Vi følger situationen omhyggeligt. Pas på jer selv.

   •