Gå til kassen
   DAILIES AquaComfort Plus
   489 kr

   DAILIES AquaComfort Plus

   1-dagslinser

   489 kr

   Dailies AquaComfort Plus er endagslinser fra Alcon, som genfugter dine øjne ved hvert blink.

   Dailies AquaComfort Plus fra linseproducenten Alcon er endagslinser, der korrigerer dine synsfejl og giver dine øjne en fantastisk følelse af komfort. Dailies AquaComfort Plus er faktisk en videreudvikling og opgradering af bestselleren Focus Dailies. Hvis du vil skifte fra Focus Dailies til Dailies AquaComfort Plus, behøver du derfor ikke at gå til optikeren for at få linserne tilpasset igen, men du kan skifte uden videre. I forhold til forgængeren tilbyder Dailies AquaComfort Plus bedre genfugtende egenskaber og mere avanceret teknologi. I henhold til tests udført af Alcon, foretrækker 4 ud af 5 Dailies AquaComfort Plus frem for Focus Dailies.

   Endagslinser som giver friskere øjne

   Med Dailies AquaComfort Plus får du endagslinser, der genfugter og gør øjnene friskere ved hvert blink. Dailies AquaComfort Plus indeholder nemlig et fugtgivende stof, der frigøres ved hvert blink. Dette gør, at Dailies AquaComfort Plus passer ekstra godt til linsebrugere, der plejer at opleve, at deres øjne bliver tørre sidst på dagen, eller dem, der er mere følsomme over for tørre klimaer.

   Dailies AquaComfort Plus er fremstillet af det ikke-ioniske materiale, Nefilicon A, der sammen med de tynde kanter modvirker, at der danner sig proteinbelægninger på linserne. Dailies AquaComfort Plus føles altid bløde, når du sætter dem i, da de opbevares i en særlig linsevæske, der smører linserne. Endagslinser, såsom Dailies AquaComfort Plus, er det perfekte valg for personer, der lever et aktiv liv. Personer, der rejser meget og ikke vil bruge alt for meget tid på pleje, eller som træner, og ikke har lyst til at bekymre sig om, at de dyre månedslinser går i stykker. Køb derfor dine Dailies AquaComfort Plus her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres efter brug. Følg altid optikerens anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   Alcon
   Type
   Endagslinser
   Styrkeomfang
   -15,00 til +8,00
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.0
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Nelfilicon A
   Væskeindhold
   69%
   Toning
   Ja, ljusblå VISITINT®