Gå til kassen
   Crazy Days! 25% på alt
   Dailies AquaComfort Plus Toric
   404 kr 539 kr
   25%

   Dailies AquaComfort Plus Toric

   Toriske linser

   404 kr 539 kr
   25%

   Dailies Aqua Comfort Plus Toric er toriske endagslinser fra Alcon til at rette din bygningsfejl og fugter dine øjne, hver gang du blinker.

   Dailies Aqua Comfort Plus Toric fra linseproducenten Alcon er toriske endagslinser som korrigere din astigmatisme og giver dine øjne en fantastisk følelse af komfort. Dailies Aqua Comfort Plus Toric er en videreudvikling og forbedring af den bedst sælgende Focus Dailies Toric. Blandt andet tilbyder Dailies Aqua Comfort Plus Toric en bedre vifte af styrker.

   Det betyder, at hvis du ønsker at skifte fra Focus Dailies Toric til Dailies AquaComfort Plus Toric så går det sandsynligvis godt. For omkring 99 % af dem, der brugte Focus Dailies Toric fungerede det at skifte til Dailies AquaComfort Plus Toric.

   Toriske linser som lader dine øjne ånde

   Med Dailies AquaComfort Plus Toric får du toriske endagslinser, der fugter og opfrisker dine øjne, hver gang du blinker. Uanset hvad dagen bringer, så vil Dailies AquaComfort Plus Toric fugte dine øjne, hver gang du blinker. Dailies AquaComfort Plus Toricres indeholder fugtgivende molekyler, der aktiveres ved dine blink. Dette resulterer i en behagelig linse hele dagen lang. For dig, der har tendens til at føle, at dine øjne bliver tørre ved slutningen af dagen, eller dem der er følsomme over for tørt klima er Dailies AquaComfort Plus Toric et godt alternativ.

   Dailies AquaComfort Plus Toric giver dig også stabilitet, hvilket resulterer i et klart og skarpt syn. For toriske kontaktlinser er det meget vigtigt, at de sidder fast på dine øjne. Dailies AquaComfort Plus Toric har et unikt design, der sikrer optimal komfort for dine øjne.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   Alcon
   Type
   Toriske endagslinser
   Pakning
   30 stk/boks
   Styrkeomfang
   +4.00 til -8.00 (+4.00 till -6.00 i 0.25D steg, -6.50 till -8.00 i 0.50D steg)
   Basiskurve
   8.8
   Diameter
   14.4
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75
   aksen
   10,20, 70, 80, 90, 100, 110, 160, 170, 180
   Bæretid
   1 dag
   Materiale
   Nelfilcon A
   Væskeindhold
   69%
   Ind- og udmærkning
   Ja, OK
   Håndteringsfarvet
   Ja, ljusblå VISITINT®
   For at kunne bestille linser skal du gennemgå en øjenundersøgelse hos en optiker. Optikeren skriver derefter en recept, som du kan anmode om, for at kunne købe linser.

   Sådan kan du anmode om din recept

   Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
   Hej!
   Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
   *Dit navn
   *Din adresse
   Det er ikke sværere end det! Husk at besøge din optiker mindst en gang om året for at se, om dine styrker stadig er rigtige.

   To måder at bestille

   Röd knapp: udfyld oplysningerne fra din linserecept manuelt. Du får det enten fra din optiker, eller oplysningerne findes på linsepakken (hvis du allerede har en).
   Grön knapp: tag et foto eller upload et billede af stregkoden fra en gammel linsepakke. Derefter indlæses din recept automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
   Følg instruktionerne, og tjek derefter ud og betal. Linserne sendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.