Gå til kassen
   DAILIES TOTAL1
   799 kr

   DAILIES TOTAL1

   1-dagslinser

   799 kr

   Dailies Total 1 er en topmoderne endagslinse i silikone hydrogel fra Alcon. Dailies Total 1 har en fantastisk åndbarhed og gør det at gå med linser både sundt og behageligt.

   Dailies Total 1 har en exceptionel åndbarhed. De gør dette ved, at vandindholdet øges fra 33% i kernen til over 80% yderst på linsen for på en unik måde at efterligne øjets naturlige vandindhold. Med Dailies Total 1 er du garanteret en silkeblød komfort hele dagen. De er perfekte til dig, der nemt får tørre og trætte øjne.

   Dailies Total 1 er den første silikone hydrogel linse med et gradopdelt vandindhold. Det høje vandindhold mindsker friktionen mellem linsen og øjets skrøbelige væv. Disse fordele gør, at linsen føles silkeblød hele dagen.

   Med sit banebrydende design tager Dailies Total 1 kontaktlinsekomfort til et nyt niveau. Den store friktionsfrihed og det høje vandindhold giver linsen den bedste åndbarhed og iltning af øjet af alle endagslinser på markedet.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres efter brug. Følg altid optikerens anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   Alcon
   Type
   Endagslinser
   Pakning
   30 stk/boks
   Styrkeomfang
   -12.00 - +6.00
   Basiskurve
   8.4
   Diameter
   14.1
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Delefilcon A
   Væskeindhold
   33%
   Ind- og udmærkning
   Nej
   Toning
   Ja