Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Ændre oplysninger
 • Gentage bestillinger

DY4092-3569 13

DKNY

DKNY
vertual mirror big image frame mask
DKNY
 • DY4092-3569 13 thumbnail
 • DY4092-3569 13 thumbnail
 • DY4092-3569 13 thumbnail

Vores pris:995 kr Vejl. pris:1260 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
57 mm
Glashøjde:
45 mm
Næsebro:
18 mm
Stanglængde:
140 mm
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

De trendy DY4092 fra DKNY er solbriller, der udstråler glamour og stil i rigelige mængder.

DY4092 fra det amerikanske modehus DKNY er med deres strålende elegance solbriller, som vil vinde mange hjerter denne sommer. Disse solbriller er med deres feminine udstråling smukt formet til det kvindelige ansigt. DY4092 er med deres store glas og slanke stænger en fantastisk kombination af stil og funktion.

DKNY er kendt for deres elegante og sofistikerede solbriller, og DY4092 er absolut ingen undtagelse. De store ovale glas giver DY4092 en cool og meget moderigtig aura. DY4092 beskytter naturligvis dine øjne mod solens farlige UV-stråler, samtidig med at du får den helt rigtige stil. Solbriller som disse er lige så meget en accessory, som de er beskyttelses til øjnene, og DY4092 er lige så overbevisende, når det gælder håndværket, som når det gælder designet. For os her hos LensWay har disse solbriller et stilfuldt design, som burde tiltale mange.

Denne version af DY4092 fås i en smuk honningfarve med bruntonede glas.

Det amerikanske modefirma DKNY er kendt for deres sofistikerede og elegante solbriller. Vellykkede solbriller kombinerer komfort og luksus. DKNY blev grundlagt i 1980'erne af Donna Karan, og firmaet blev hurtigt kendt for deres stilskabende produkter. Solbriller fra DKNY er ofte præget af stilrene linjer og kvindelige former. Disse solbriller følger kroppens kurver og fremhæver den naturlige skønhed. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra DKNY til meget fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.