Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbage !

  Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Ændre oplysninger
  • Gentage bestillinger

  EasySept

  - Bausch & Lomb

  EasySept
  • EasySept thumbnail

  49 kr

  Gennemsnitlig: 4.0 / 5 (1 bedøm)

  Specifikation

  Producent
  Bausch & Lomb
  Konserveringsmiddel
  Nej
  Etui medfølger
  Ja

  Mere om produktet

  EasySept er en kontaktlinsevæske uden konserveringsmidler, som kan bruges til desinfektion og opbevaring af bløde kontaktlinser. EasySept bruges sammen med katalysatorskiven, der følger med i det specielle linse-etui.

  EasySept indeholder peroxid, som på en virkningsfuld måde, desinficerer dine kontaktlinser og derefter neu-traliseres af katalysatorskiven i linseetuiet. Efter seks timer er neutraliseringsprocessen slut, og peroxidop-løsningen er omdannet til en saltopløsning. Det er vigtigt, at du bruger EasySept på den rigtige måde, idet peroxider, der ikke er blevet neutraliserede, kan føre til sviende fornemmelser og/eller svie i øjnene. En åbnet pakke skal bruges i løbet af 3 måneder. Herefter kasseres den (evt.) resterende væske. Følg altid din optikers anbefalinger vedr. anvendelse og håndtering.

  Kommenterer og bedøm EasySept

  Bedøm (1-5) * 

  Bedøm (1-5)

  Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

  Produktvurderinger

  (1 bedøm)

  4.0
  1

  Test 4 af 6 forskellige væsker. Aosept+, Extend, Biotrue, EasySept Hydro+, Optifree og Lensequick. Næsten identisk med Aosept, dog ingen glideeffekt, derfor ikke lige så god rating som Aosept. Etuiet er omvendt af Aosept, men fungerer fint.