Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Elliot-102-1-41

Norr

Kampanj_Splash
Norr
Norr
  • Elliot-102-1-41 thumbnail
  • Elliot-102-1-41 thumbnail
  • Elliot-102-1-41 thumbnail

495 kr Vejl. pris:495 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
61 mm
Glashøjde:
49 mm
Næsebro:
15 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Light Gold
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

Elliot fra det nordiske brillemærke Norr er en pilotsolbrille, som med de tåreformede glas altid er en tidløs klassiker. Alle solbriller fra Norr er polariserende for at beskytte dine øjne på bedste vis.

Solbriller fra Norr er til dem, der elsker den nordiske fornemmelse. Deres solbriller er nemlig skabt med en nordisk tankegang, dels hvad angår stil og design, men også når det gælder materialer.

Denne version af Elliot fås i en guldfarvet udførelse med kobbertonede glas.

Norr solbriller

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image