Ray-Ban
  • Emma RB4277-6324/B1 thumbnail
  • Emma RB4277-6324/B1 thumbnail
  • Emma RB4277-6324/B1 thumbnail

Emma RB4277-6324/B1

Ray-Ban

1495 kr Vejl. pris:1770 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
51 mm
Glashøjde:
44 mm
Næsebro:
21 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Grey
Glassenes farve:
Violet Gradient
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4277 Emma er solbriller der er lige så trendy som de er bekvemme.

Leder du efter trendy solbriller med en stor dose attitude? Så er RB4277 Emma fra Ray-Ban valget for dig. Dette Clubround-inspireret stel er både tidløs elegant og moderne i sin udstråling. Det er lavet i det exceptionelt holdbare materiale polykarbonat, hvilket gør dem lige så holdbare som de er skønne at kigge på. Gå ikke glip af chancen for at beskytte dig mod solen i årets lækreste solbriller.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.