Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Erika RB4171-710/T5

Ray-Ban

Ray-Ban
Ray-Ban
  • Erika RB4171-710/T5 thumbnail
  • Erika RB4171-710/T5 thumbnail
  • Erika RB4171-710/T5 thumbnail

1495 kr995 kr Vejl. pris:1530 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
54 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
18 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Brown
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4171 Erika fra den stilskabende brilleproducent Ray-Ban er en moderne solbrille. Man kan altid regne med Ray-Ban, når det gælder at skabe solbriller, som kombinerer design og funktion, og RB4171 Erika er ingen undtagelse.

RB4171 Erika har naturligvis også glas, der beskytter dine øjne mod solens farlige UV-stråler. Køb dine RB4171 Erika hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

Denne version af RB4171 Erika fås i en brunmeleret udførelse med blågrå stænger og bruntonede glas.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image