Ray-Ban
  • General RB3561-001 thumbnail
  • General RB3561-001 thumbnail
  • General RB3561-001 thumbnail

General RB3561-001

Ray-Ban

1495 kr Vejl. pris:1630 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
57 mm
Glashøjde:
47 mm
Næsebro:
17 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB3561 General er en sten hård variant på pilotklassikeren Aviator.

RB3561 General er den ultimative manifestation af alt Ray-Ban står for. Dette flabet og u-efterlignelige design blev skabt i 1987 som en hyldest til pioneren General Douglas Macarthur. Dagens design er en let modifikation af den klassiske Aviator med mere firkantet linser og mere dominerende overdel. Ray-Ban General udstråler resistensen og et hårdt look og er eksemplarisk bekvemme at have på.

Den her udgave kommer i en stilren guldfarvet udgave med grønne linser.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.