Gå til kassen
   Gents - Til den moderne gentleman

   Gents - Til den moderne gentleman

   Vores hyldest til en moderne gentleman med en stærk sans for stil og maskulin vibe. Elegant og sofistikeret med fokus på klassiske detaljer og udvalgt tilbehør. Ligesom Gents, en helt ny brillekollektion i moderne vintage. Designet til mænd med karakter, der ønsker en matchende brille. En tidløs kollektion med 12 elegante modeller at udtrykke dig med.
   Detaljer former stilen

   Detaljer former stilen

   Gents er designet med inspiration fra den klassiske gentleman, men med et moderne, livligt twist. En hyldest til gentlemen, der har raffineret denne stil på film og i virkeligheden. Du møder en kollektion af klassiske former i et mere modigt design: pilot, rektangulær, firkantet, clubmaster og runde. Stilfulde, veldimensionerede briller, der forbedrer både stil og ansigtstræk. Stellene er opkaldt efter ikoniske mænd og karakterer, der på flere måder har gjort indtryk med deres stil & attitude.

   Vælg altid to stel

   Vælg altid to stel

   Lensway vil altid opmuntre til at finde din stil og forstærke din garderobe. Lige så ofte som du skifter tøj, skal du være i stand til at skifte brillestil. Gents har noget til enhver lejlighed, fra inspireret hverdag til en formel fest. Du får derfor altid et ekstra par briller med i købet, så du er fri til at variere. Du vælger dine to yndlingsstel fra en valgfri kollektion. Når du har fundet dit perfekte match blandt Gents stel – så husk at vælge et par til. I en anden stil eller måske i en kompletterende nuance? Gents kommer i et stort udvalg af farver, også med flotte gradienter. Enkeltslebne glas er altid inkluderet i stellet.

   Produkter

   1 - 24 af 24 produkter