Gå til kassen
  Gør hverdagen lettere med linser

  Gør hverdagen lettere med linser

  Det er vigtigt at fortsætte med at gøre det, du elsker, selv i disse tider, hvor vi bruger mere tid derhjemme. For mange af os har vores daglige rutiner ændret sig, og vi har fundet flere måder til at holde vores motivation oppe, enten det er ved at slappe af til en god serie eller investere mere i at aktivere kroppen. Lad dine linser gøre hverdagen lidt lettere. Her er nogle tip fra os.
  Linser til en digital hverdag

  Linser til en digital hverdag

  Nu hvor vi bruger mere tid foran vores digitale skærme, er det vigtigere end nogensinde at beskytte vores øjne mod det blå lys, det udstråler. Mange mennesker arbejder lange timer foran computeren og slapper derefter af med deres mobiltelefon eller tv, når dagen begynder at nærme sig slutningen. ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe ™ er udstyret med tårlignende molekyler, inspireret af vores naturlige tårer, som hjælper dig med behagelig brug af linser fra morgen til aften, selv når du sidder foran en skærm. Til ACUVUE® OASYS
  Hold fokus med linser

  Hold fokus med linser

  Yoga er en god form for træning, som vi også kan gøre hjemmefra, alene eller gennem gruppesamtaler i videoformat. Brug af linser og yoga går hånd i hånd. Linser hjælper dig med at holde fokus, mens du ikke behøver at bekymre dig om, at dine briller går ned eller kommer i vejen for forskellige øvelser.
  Gør det bedre med linser

  Gør det bedre med linser

  To andre måder at aktivere kroppen uden at komme i kontakt med andre er jogging og cykling. Også i disse sportsgrene kan du med fordel bruge linser, såsom et større synsfelt sammenlignet med briller. Derfor er linser en sikker og populær valgmulighed, når du er ude at løbe eller cykle. De er også perfekt kompatible med hjelme. Med linser behøver du ikke tænke på, at de bliver tåget, noget der ofte sker denne tid af året.

  Produkter

  loading... 5 af 5 produkter