Gå til kassen
Le Specs
  • Halfmoon Magic Black thumbnail
  • Halfmoon Magic Black thumbnail
  • Halfmoon Magic Black thumbnail

Halfmoon Magic Black

Le Specs

549 kr Vejl. pris:549 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
141 mm
Linsebredde:
51 mm
Glashøjde:
45 mm
Næsebro:
20 mm
Stanglængde:
150 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Magic Black
Glassenes farve:
Smoke mono
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Le Specs Halfmoon Magic endnu en kandidat til titlen som sommerens hotteste solbrille fra Le Specs.

Le Specs Halfmoon Magic fra den australske trendsætter Le Specs er solbriller, som er elegante helt ud til enden af stængerne. Le Specs beviser endnu en gang, at de ved, hvordan rigtig glamourøse og sofistikerede solbriller skal se ud. Le Specs Halfmoon Magic virkeliggør alt det, Le Specs som varemærke står for. Disse solbriller med deres forfinede linjer bør tiltale mange.

Den stilfulde og elegant formede front tilfører Le Specs Halfmoon Magic et kraftfuldt udtryk. De markerede hjørner bidrager til at give Le Specs Halfmoon Magic en feminin udstråling. Le Specs Halfmoon Magic er fremstillet af plast i høj kvalitet, som smukt indrammer de ovale glas. Naturligvis beskytter glassene dig også mod solens farlige UV-stråler.

Med Le Specs Halfmoon Magic er det lykkedes Le Specs at fremstille et par solbriller, som på en elegant måde skiller sig ud fra mængden. Disse solbriller er for den modebevidste bruger. Hos LensWay mener vi, at Le Specs Halfmoon Magic er et par solbriller, som har alle forudsætninger for at blive en rigtig sommerfavorit.

Denne version af Le Specs Halfmoon Magic fås i en klassisk sort udførelse med sølvfarvede detaljer og gråtonede glas.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger