Gå til kassen
   Hvordan køber du linser online?

   Hvordan køber du linser online?

   Det er nemt at købe linser hos os. Her gennemgår vi, trin for trin, hvordan man nemt køber linser online.
   Shop kontaktlinser smartere online

   Shop kontaktlinser smartere online

   Det er nemt at shoppe kontaktlinser online. Det eneste du behøver, er en gammel kontaktlinseæske og din mobil. Sværere er det ikke!.

   Sådan gør du:

    1. Gå til det produkt, du vil købe.

    2. Brug din recept til at udfylde din styrke eller se på siden af dine linsebokser, hvor det siger dine styrker. Et recept er en anbefaling fra din optiker, når det gælder valg af styrke og type linser.

    3. Udfyld dine styrker til højre og venstre øje.

    4. Vælg det antal pakker, du vil bestille.

    5. Klik på "Læg i indkøbskurv", og du kommer til kassen, hvor du kan gennemføre dit køb ved at vælge betalingsmetode. Udfyld din e-mail-adresse (det er her din ordrebekræftelse sendes) og dit postnummer, og klik på "Send ordre".

   Tag et billede af din linseboks, så udfylder vi dit recept

   Tag et billede af din linseboks, så udfylder vi dit recept

   En hurtig og nem måde at købe linser fra os er at bruge vores linsescanner. Så kigger vi efter dine linser og udfylder din linserecept til dig. Alt hvad du behøver er din linseboks og din mobil.

   Sådan gør du:

    1. Tag din linseboks frem, og find stregkoden på denne.

    2. Gå ind på våres linsescanner på din mobil. Klik her for at komme til linsescanneren.

    3. Klip knappen "Foto".

    4. Scanneren beder dig derefter vælge det kamera, du vil bruge, klik på mobilkameraet.

    5. Dit mobilkamera er startet, og du kan nu fotografere stregkoden på din linseboks.

    6. Klar! Nu har scanneren taget dine linser ud og udfyldt dine oplysninger til dig. Klik på "Gå til kassen", så føres du direkte til kassen, hvor du foretager dit køb.

   De samme linser kan have forskellige navne

   De samme linser kan have forskellige navne

   Den samme linse, der er fremstillet af den samme producent og med de samme egenskaber, kan have forskellige navne og emballage, afhængigt af hvor du køber den. I nogle tilfælde sælges linsen under mærkenavn af en optiker, og i andre tilfælde sælges det under det mærkenavn, der er tildelt det af fabrikanten. Vi har valgt at sælge alle linser under producentens egne mærker. Se vores tabel med forskellige navne brugt af forskellige optikerkæder, og hvad de kaldes på LensWay.

   Men hvis du bruger vores linsescanner, behøver du ikke at tænke over dette, og vi finder de rigtige linser og udfylder din recept for dig! Naturligvis kan du også altid kontakte vores kundeservice via chat eller telefon, og vi hjælper dig.