Gå til kassen
  Crazy Days! 25% på alt
  25%
  Hylo-Gel

  Hylo-Gel

  Komfortdråber 10 ml - Ursapharm

  129 kr97 kr

  Specifikation

  Producent
  Ursapharm
  Type
  Komfortdråber
  Pakning
  10ml
  Konserveringsmiddel
  Nej
  INDHOLD
  En steril, fosfatfri opløsning uden konserveringsmidler som indeholder natriumhyaluronat 2 mg/ml, citratbuffer, sorbitol og vand.
  Holdbarhed i åbnet emballage
  6 måneder

  Mere om produktet

  Hylo-Care er øjendråber, der er udviklet specifikt til dig, som bruger kontaktlinser.

  Hylo-Care er det perfekte supplement til dig, der bruger linser. Disse øjendråber er nemlig designet til at fugte og pleje trætte øjne hos personer, der bruger kontaktlinser. Hylo-Care leveres i en blød og praktisk flaske á 10 ml, som du kan tage med overalt. Når dine øjne og linser føles tørre, er det en god idé at dryppe med lidt Hylo-Care for hurtigt at opnå en behagelig følelse. Hylo-Care indeholder ingen konserveringsmidler og kan derfor bruges sammen med alle typer kontaktlinser.

  Der kan være flere årsager til tørre øjne. Muligvis opholder du dig meget i et tørt indeklima. Eller måske arbejder du ved en computerskærm. Hvis det er tilfældet, er øjendråber som Hylo-Care en ven i nøden.

  Noget andet, der gør Hylo-Care til en vinder er, at de indeholder dexpantenol, som er et B-vitamin, som fremmer helingen af mindre skader i øjet. Disse øjendråber indeholder hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der findes i øjet. Hyaluronsyre er et stof, der bidrager til at fugte, smøre og beskytte øjets overflade. Hyalonsyre bidrager også til at hele små sår, som er opstået som følge af tørhed i øjnene.

  Øjendråber som Hylo-Care er som sagt et uovertruffet supplement til dig, der bruger linser, og den bløde form betyder, at du kan have flasken med dig overalt. Pas på dine øjne. Køb Hylo-Care hos LensWay til en fordelagtig pris.

  Anbefalet dosis er 1 dråbe 3-4 gange dagligt. Hylo-Care er skånsom mod øjet, og behandlingstiden er ubegrænset.

  Hylo-Care er øjendråber i en unik flaske. Du holder flasken over øjet og med et hurtigt tryk får du en nøjagtigt doseret dråbe.

  Åbne emballager skal anvendes inden for 6 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

  Produktvurderinger