Gå til kassen
   Hylo-Gel
   129 kr103 kr
   20%
   Hylo-Gel
   • Hylo-Gel thumbnail
   • Hylo-Gel thumbnail

   Hylo-Gel

   øjendråber 10 ml - Ursapharm

   129 kr103 kr

   Specifikationer

   Producent
   Ursapharm
   Type
   øjendråber
   Pakning
   10ml
   Konserveringsmiddel
   Nej
   INDHOLD
   En steril, fosfatfri opløsning uden konserveringsmidler som indeholder natriumhyaluronat 2 mg/ml, citratbuffer, sorbitol og vand.
   Holdbarhed i åbnet emballage
   6 måneder

   Mere om produktet

   Hylo-Care er øjendråber, der er udviklet specifikt til dig, som bruger kontaktlinser.

   Hylo-Care er det perfekte supplement til dig, der bruger linser. Disse øjendråber er nemlig designet til at fugte og pleje trætte øjne hos personer, der bruger kontaktlinser. Hylo-Care leveres i en blød og praktisk flaske á 10 ml, som du kan tage med overalt. Når dine øjne og linser føles tørre, er det en god idé at dryppe med lidt Hylo-Care for hurtigt at opnå en behagelig følelse. Hylo-Care indeholder ingen konserveringsmidler og kan derfor bruges sammen med alle typer kontaktlinser.

   Der kan være flere årsager til tørre øjne. Muligvis opholder du dig meget i et tørt indeklima. Eller måske arbejder du ved en computerskærm. Hvis det er tilfældet, er øjendråber som Hylo-Care en ven i nøden.

   Noget andet, der gør Hylo-Care til en vinder er, at de indeholder dexpantenol, som er et B-vitamin, som fremmer helingen af mindre skader i øjet. Disse øjendråber indeholder hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der findes i øjet. Hyaluronsyre er et stof, der bidrager til at fugte, smøre og beskytte øjets overflade. Hyalonsyre bidrager også til at hele små sår, som er opstået som følge af tørhed i øjnene.

   Øjendråber som Hylo-Care er som sagt et uovertruffet supplement til dig, der bruger linser, og den bløde form betyder, at du kan have flasken med dig overalt. Pas på dine øjne. Køb Hylo-Care hos LensWay til en fordelagtig pris.

   Anbefalet dosis er 1 dråbe 3-4 gange dagligt. Hylo-Care er skånsom mod øjet, og behandlingstiden er ubegrænset.

   Hylo-Care er øjendråber i en unik flaske. Du holder flasken over øjet og med et hurtigt tryk får du en nøjagtigt doseret dråbe.

   Åbne emballager skal anvendes inden for 6 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

   Produktvurderinger