Gå til kassen
Marshall
  • Joey-400200-401 thumbnail
  • Joey-400200-401 thumbnail
  • Joey-400200-401 thumbnail

Joey-400200-401

Marshall

995 kr Vejl. pris:1495 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
48 mm
Glashøjde:
44 mm
Næsebro:
Stanglængde:
142 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gun
Glassenes farve:
Green Graded
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Marshall Joey er en rund solbrille fra det ikoniske rockmærke Marshall. Runde solbriller er rigtige klassikere, og med deres rockede elegance er Marshall Joey ingen undtagelse. Varemærket er indgraveret på ydersiden af stængerne, og næsedupperne har naturligvis Marshalls' signaturdesign. Den dobbelte næsebro giver en ekstra dimension, som gør, at du vil skille dig ud fra mængden.

Denne version af Marshall Joey fås i en grå udførelse med sorte stangspidser og grønne glas. Naturligvis beskytter glassene dig også mod solens farlige UV-stråler.

Marshall er et ikonisk rockmærke med udspring fra musikindustrien, som i den senere tid også har skabt sig et navn inden for briller. Marshall er igen kommet i rampelyset, i høj grad takket være sin ligefremme stil og innovative åre, når det drejer sig om briller. Med sit moderne design og sine håndlavede briller byder Marshall på en fantastisk kombination af både rock n'roll og stjernedrys. Blandt Marshalls briller finder vi flere modeller, hvor navnene er inspireret af klassiske rock-ikoner som Mick, Jimi, Bryan og Henry. Design og farver på Marshalls briller er også i en cool stil, der let leder tankerne hen mod legendariske rockstjerner og udødelige stilikoner.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.