Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

Justin RB4165-710/13 54

Ray-Ban

Ray-Ban
Ray-Ban
 • Justin RB4165-710/13 54 thumbnail
 • Justin RB4165-710/13 54 thumbnail
 • Justin RB4165-710/13 54 thumbnail

Vores pris:995 kr Vejl. pris:1180 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
137 mm
Linsebredde:
54 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
16 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Rubber Light Havana
Glassenes farve:
Brown Gradient
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4165-897 87 Justin – Solbriller fra Ray-Ban

RB4165 Justin er den nyeste i rækken af trendy og stilrene solbriller fra legendariske Ray-Ban.

RB4165 Justin fra den stilskabende brilleproducent Ray-Ban er en solbrille, som har stort potentiale til at blive en kommende klassiker på linje med firmaets ikoniske modeller Aviator og Wayfarer. RB4165 Justin er tydeligt inspireret af den evigt unge model Ray-Ban Wayfarer, men med sin mere rektangulære form har RB4165 Justin sin helt egen identitet med et frisk og moderne præg.

Med sin kombination af nyskabende materialer og klassiske former er RB4165 Justin klar til at tage udfordringen op om at blive sommerens hotteste solbrille. Man kan altid regne med Ray-Ban, når det gælder at skabe solbriller, som kombinerer design og funktion, og RB4165 Justin er da også lige så meget en håndværksmæssig triumf som den er en designmæssig vinder.

RB4165 Justin har en mat gummifinish, som forstærker den elegante stil, der præger disse solbriller. Desuden er materialet meget slidstærkt. Stængerne er udformet med henblik på optimal pasform. Det betyder, at RB4165 Justin er solbriller, der er lige så behagelige at bære, som de er flotte. Naturligvis har du også Ray-Bans stilskabende logo på ydersiden af stængerne ved beslaget.

RB4165 Justin har naturligvis også glas, der beskytter dine øjne mod solens farlige UV-stråler. De let tåreformede glas har en flot mørk farvetone. Køb dine RB4165 Justin hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

Denne version af RB4165 Justin fås i en flot brunmeleret farve med bruntonede glas.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.