Gå til kassen
  Kvinde iført briller kigger på en mobilskærm.

  Læsebriller – Se godt på nært hold

  Oplever du, at det er svært at fokusere på en lille tekst, som om teksten flyder sammen og bliver svær at læse i dårlig belysning? Det betyder, at dit syn er begyndt at forværres og det er måske tid til, at du skal på jagt efter et par flotte læsebriller. Uanset om du har fået en recept fra optikeren, eller vil købe læsebriller uden at gå til optikeren, så kan du trygt lade os hos Lensway hjælpe dig med at fine dine nye læsebriller.
  Kvinde iført briller arbejder foran en computerskærm.

  Læsebriller korrigerer synet på tæt hold

  Læsebriller fungerer som forstørrelsesglas med styrke i. Jo større tykkelse på forstørrelsesglasset, jo større er teksten du ser på. Mange mennesker vælger læsebriller som deres første valg, når de bemærker, at synet ændrer sig. De er gode, hvis synet er begyndt at blive værre på kort afstand, men du stadig ser godt på lang afstand. For kontaktlinsebærere er det almindeligt, at man fortsætter med at bruge kontaktlinser for at korrigere synet på langt hold og så supplere med læsebriller til korte afstande. Den mest almindelige type læsebriller er tilpasset, så du kan se bedre på cirka 40 cm afstand.

  Hvordan man køber briller online?

  Tabel med foreslåede styrker for læsebriller baseret på alderen.

  Læsebriller uden besøg hos optikeren

  Forstørrelsen og styrken af dine læsebriller måles i et mål kaldet additon og forkortes til ADD (for eksempel ADD +1,00). Brug vores alderstabel til at finde den rigtige additionsværdi til din alder. Tabellen gælder også for dig, der bruger kontaktlinser. Hvis du har været hos en optiker og fået en anden additionsværdi, skal du naturligvis bruge denne i stedet. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp med at bestille dine læsebriller, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

  Billede af briller arrangeret sammen med en forsendelsesæske.

  Find prisvenlige læsebriller online

  Læsebriller er en smart måde at korrigere synet på tæt hold og modvirker almindelige symptomer som tørre øjne og hovedpine. Det er desuden nemt at finde trendy og prisvenlige alternativer for læsebriller, når du handler online. Alle vores glas fremstilles af Essilor og er af højeste kvalitet. Vi tilbyder endda tilfredshedsgaranti i 3 måneder, når du køber briller hos os. Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage.