25%
Le Specs
  • Le Debutante-Sand Gold thumbnail
  • Le Debutante-Sand Gold thumbnail
  • Le Debutante-Sand Gold thumbnail

Le Debutante-Sand Gold

Le Specs

695 kr521 kr Vejl. pris:649 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
146 mm
Linsebredde:
51 mm
Glashøjde:
43 mm
Næsebro:
Stanglængde:
140 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Transparent Sand
Glassenes farve:
Gold Revo Mirror Lens
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Le Specs Le Debutante fra den australske trendsætter Le Specs er en elegant solbrille med klassisk runde glas. Le Specs beviser endnu en gang, at de ved, hvordan rigtigt stilrene og klassiske solbriller skal se ud. Le Specs Le Debutante virkeliggør alt det, Le Specs som varemærke står for. Der er tale om en solbrille som med dens stilfuldhed og elegance bør tiltale mange.

Den stilfulde og elegant formede front giver en skøn kontrast til de guldfarvede og stilrene stænger. De markerede hjørner bidrager til at give Le Specs Le Debutante en feminin udstråling. Naturligvis beskytter glassene dig også mod solens farlige UV-stråler.

Denne version af Le Specs Le Debutante fås i en sandguldfarvet udførelse med glas i guld og spejleffekt.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.