Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

LensWay Solution+

Linsevæske - Barnaux Healthcare

LensWay Solution plus

49 kr

(1 bedøm)

Produktvurderinger

(1 bedøm)

4.0
1

Test 3 af 6 forskellige væsker. Aosept+, Extend, Biotrue, EasySept Hydro+, Optifree og LensWay. Startet med nye linser. Fin renseeffekt. Ingen infektioner men jeg er blevet overfølsom for nogle af stofferne i væsken. Jeg bliver irriteret i øjet med det samme. Ingen glideeffekt. Etuiet er ikke særligt godt da linserne som regel bliver hængende i bunden. Hvis man ikke er overfølsom for væsken er den et godt køb pga rensefunktionen.

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Specifikation

Producent
Barnaux Healthcare
Linsetype
Linsevæske
Pakning
250ml
Konserveringsmiddel
Ja, PHMB
INDHOLD
PHMB, Polyquaternium, Hylauronat
Holdbarhed i åbnet emballage
2 måneder

Mere om produktet

LensWay Solution + er vores egen multifunktionelle linsevæske med pro-vitamin B5. Linsevæsken holder dine linser rene og forlænger deres levetid. Pro-vitamin B5 giver næring, virker afslappende og frisker trætte øjne op og yder beskyttelse og støtte for hornhindens selvgenererende egenskaber.Vask hænderne omhyggeligt, fyld linsebeholderen med LensWay Solution +, skyl linserne med LensWay Solution +, og lad linserne blive i beholderen i mindst 4 timer. Yderligere information fremgår af indlægssedlen. Følg altid din optikers anbefalinger for brug og håndtering.