Gå til kassen
20%
LensWay Solution plus

LensWay Solution+

Linsevæske 250 - Barnaux Healthcare

49 kr39 kr

Specifikation

Producent
Barnaux Healthcare
Linsetype
Linsevæske
Pakning
250ml
Konserveringsmiddel
Ja, PHMB
INDHOLD
PHMB, Polyquaternium, Hylauronat
Holdbarhed i åbnet emballage
2 måneder

Mere om produktet

LensWay Solution + er vores egen multifunktionelle linsevæske med pro-vitamin B5. Linsevæsken holder dine linser rene og forlænger deres levetid. Pro-vitamin B5 giver næring, virker afslappende og frisker trætte øjne op og yder beskyttelse og støtte for hornhindens selvgenererende egenskaber.Vask hænderne omhyggeligt, fyld linsebeholderen med LensWay Solution +, skyl linserne med LensWay Solution +, og lad linserne blive i beholderen i mindst 4 timer. Yderligere information fremgår af indlægssedlen. Følg altid din optikers anbefalinger for brug og håndtering.

Produktvurderinger

(1 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

4.0
1

Test 3 af 6 forskellige væsker. Aosept+, Extend, Biotrue, EasySept Hydro+, Optifree og LensWay. Startet med nye linser. Fin renseeffekt. Ingen infektioner men jeg er blevet overfølsom for nogle af stofferne i væsken. Jeg bliver irriteret i øjet med det samme. Ingen glideeffekt. Etuiet er ikke særligt godt da linserne som regel bliver hængende i bunden. Hvis man ikke er overfølsom for væsken er den et godt køb pga rensefunktionen.

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.