Ray-Ban
  • Marshal RB3648-001 thumbnail
  • Marshal RB3648-001 thumbnail
  • Marshal RB3648-001 thumbnail

Marshal RB3648-001

Ray-Ban

1595 kr Vejl. pris:1660 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
54 mm
Glashøjde:
44 mm
Næsebro:
21 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB3648 Marshal repræsenterer alt vi forbinder med ikoniske Ray-Ban.

RB3648 Marshal fra Ray-Ban er solbriller for dig der ikke er tilfreds med andet end det bedste. Det flabet selvsikre design efterlader ingen uberørt. Fronten med sin sofistikeret dobbelt næsebro er Ray-Ban når det er bedst. Hele metalkonstruktionen er et håndværk af højeste klasse. For dem der vil give et stærkt første indtryk er den her modellen valget. De lige stænger og hexagon-formet front giver et look der er vanskeligt at toppe. Så vil du beskytte dig mod solens skadelige stråler med rigtig stil? Så er RB3648 Marshall et naturligt valg for dig.

Den her udgave af RB3816 kommer i guldfarve med grønne linser.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.